Publicatia Antena24.ro.

Preţul SCANDALOS la care au ajuns să se comercializeze măştile medicale pe site-urile de vânzări


Preţul SCANDALOS la care au ajuns să se comercializeze măştile medicale pe site-urile de vânzăriCoronavirusul pare tot mai aproape de intrarea în România, după ce în Italia a fost decretată starea de urgenţă şi deja s-au înregistrat 7 decese.
Italia este ţara europeană cu cei mai mulţi imigranţi români, iar faptul că deja se confruntă cu o epidemie de coronavirus, în condiţiile în care mii de români călătoresc zilnic între cele două ţări, a alertat şi autorităţile române.

Dacă până acum deja exista o penurie de măşti medicale pe piaţa din România, în ultimele zile se observă o adevărată isterie, iar mulţi particulari sau chiar societăţi comerciale nu ezită să profite de această criză.

Multe dintre farmacii nu mai au pe stoc măşti nici la preţuri umflate, aşa că pe internet au început să se vândă cu sume de-a dreptul astronomice.

Într-un anunt de pe un site de vânzări, un set de 50 de măşti este scos la vânzare cu 499 de lei, ceea ce înseamnă un preţ per bucată de 10 lei, o creştere de 2000% faţă de acum o săptămână.

surse


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro