Publicatia Antena24.ro.

Preţul SCANDALOS la care au ajuns să se comercializeze măştile medicale pe site-urile de vânzări


loading...

Preţul SCANDALOS la care au ajuns să se comercializeze măştile medicale pe site-urile de vânzăriCoronavirusul pare tot mai aproape de intrarea în România, după ce în Italia a fost decretată starea de urgenţă şi deja s-au înregistrat 7 decese.
Italia este ţara europeană cu cei mai mulţi imigranţi români, iar faptul că deja se confruntă cu o epidemie de coronavirus, în condiţiile în care mii de români călătoresc zilnic între cele două ţări, a alertat şi autorităţile române.

Dacă până acum deja exista o penurie de măşti medicale pe piaţa din România, în ultimele zile se observă o adevărată isterie, iar mulţi particulari sau chiar societăţi comerciale nu ezită să profite de această criză.

Multe dintre farmacii nu mai au pe stoc măşti nici la preţuri umflate, aşa că pe internet au început să se vândă cu sume de-a dreptul astronomice.

Într-un anunt de pe un site de vânzări, un set de 50 de măşti este scos la vânzare cu 499 de lei, ceea ce înseamnă un preţ per bucată de 10 lei, o creştere de 2000% faţă de acum o săptămână.

surseCiteste si...


Incendii puternice de vegetație în Delta Dunării

Incendii puternice de vegetație în Delta Dunării

Noapte grea, duminică, pentru pompierii din Tulcea. Delta a luat foc și a ars o suprafață imensă. Două incendii puternice au izbucnit. Unul este între localitățile Greci și Măcin. Celălalt în zona localității Grindu. Flăcările au acaparat vegetația uscată și stuful. Mai multe echipaje de pompieri...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro