Stiri Nationale Si Internationale.

Prezicatoarea Maria Gheorghiu, cea care a prezis tragedia de la Colectiv, vine cu anunturi alarmante. Ea sustine ca incepe razboiul.


Prezicatoarea Maria Gheorghiu anunta dezastrul. Dupa tragedii, incendii si cutremure, Maria Gheorghiu prevesteste acum un razboi.

Si nu o face intr-o singura previziune, ci in mai multe.
“Un glas m-a trezit de dimineata si- a grait asa: “Razboiul? Iar un alt glas a raspuns oftand: Razboiul este aproape” Clipa in care vad stand cu ochii inchisi, inspre Apus o mare intersectie si un furnicar de masini. De jur imprejurul marii intersectii dar si pe mijlocul ei, erau numai soldati cu uniforme de un verde inchis. Soldatii erau inarmati si opreau toate masinile care treceau prin acea intersectie. Nu existau pietoni! Numai masini si soldatii care le opreau pe toate”, a scris Maria Gheorghiu pe blogul ei, in urma cu cateva zile.
Acum, prezicatoarea a venit cu noi informatii. “In aceasta dimineata, treaza fiind, aud glas care ne spune ceva ce urmeaza sa vedem si sa traim cu inima si cu sufletul. Glasul spunea asa” “A început! Un Nou Inceput!Iar un alt glas intreaba cu uimire: ”Un Nou Inceput, a inceput ? Dar glasul confirma: “A inceput, un nou Inceput !” Si iata dragilor, schimbarile prin care trece intreaga lume de pe Pamant. Schimbari in orice domeniu si la orice nivel. Lumea se indreapta spre un haos total”, este cea mai recenta prezicere a Mariei Gheorghiu.

Wowbiz.ro

Distribuie


Lasă un răspuns