Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Primaria Sectorului 6 se închide până la sfârșitul lunii martie. 21 de angajați sunt infectați cu COVID-19

Primăria Primăriei Sectorului 6 și ADPDU Sector 6 se închid până pe data de 29 martie, din cauza numărului mare de persoane infectate cu SARS-CoV-2, a decis Comitetul Local de Urgență, miercuri. 21 de angajați sunt infectați, a anunțat primarul.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a scris, miercuri seara, pe Facebook, că a primit rezultatele testării pentru COVID-19 a întregului personal, testare realizată săptămâna acesta în urma identificării de săptămâna trecută a celor 7 angajați infectați.

Astfel, avem încă 14 cazuri, deci în total am ajuns la un număr de 21 (din aproximativ 220 de angajați care activează în sediul principal). Aceeași situație s-a petrecut și la sediul central al ADP, în urma testării întregului personal, au fost confirmați cu Covid 19 un număr de 14 angajați. A fost foarte bine că am testat tot personalul, am luat decizia cea mai bună, aceea de a ști cum stăm. Astfel, în cunoștință de cauză, în ședința Comitetului Local de Urgență am decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29.03.2021. Angajații vor lucra în regim de telemuncă”, a scris primarul, potrivit b1.ro.

De asemenea, primarul a decis ca toată activitatea de relații cu publicul să se desfășoare până pe 29 martie 2021 exclusiv prin servicii de poștă și online. Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro.

Citeste si...