Extern

Primul caz de „Flurona”, confirmat în Israel

O femeie internată într-un spital din Israel a fost diagnosticată cu coronavirus și gripă în același timp – un amestec incredibil de rar numit „flurona”.

Cazul inedit a fost depistat după ce tânăra, care este însărcinată și nevaccinată, a fost examinată la Spitalul Beilinson din Petach Tikva unde a prezentat simptome ușoare, scrie metro.

Potrivit rapoartelor locale, medicii au găsit urme atât de Covid-19, cât și de agenți patogeni gripali în sistemul ei.
Se spune că Ministerul Sănătății din Israel studiază rezultatele pentru a determina dacă combinația celor două infecții poate provoca boli mai grave.

Profesorul Arnon Vizhnitser, directorul Departamentului de Ginecologie al spitalelor, a fost citat în Hamodia: „A fost diagnosticată cu gripă și coronavirus imediat ce a sosit.

Ambele teste au revenit pozitive, chiar și după ce am verificat din nou.

Este aceeași boală; sunt virale și provoacă dificultăți de respirație, deoarece ambele atacă tractul respirator superior.

El a adăugat că femeia urma să fie externată joi.

Deși se crede că ea a fost primul caz documentat de infecție dublă, experții din țară cred că mai sunt și alții care nu au fost diagnosticați.

Profesorul Vizhnitser a continuat: „Anul trecut, nu am asistat la cazuri de gripă în rândul femeilor însărcinate sau care nașteau. Astăzi, vedem cazuri atât de coronavirus, cât și de gripă, care încep să se ridice.

Vedem din ce în ce mai multe femei însărcinate cu gripă. Este cu siguranță o mare provocare să ai de-a face cu o femeie care vine cu febră la naștere.

Acest lucru se întâmplă mai ales când nu știi dacă este coronavirus sau gripă, așa că te referi la ei la fel. Cea mai mare parte a bolii este respiratorie„.

sursa