Extern

Prințul Harry a ajuns în Canada, unde îl așteptau soția și fiul său

Prințul Harry a ajuns în Canada, unde îl așteptau soția și fiul săuDucele de Sussex a ajuns în Canada, marți, și se pregătește de o viață liberă de îndatoriri regale, relatează BBC.

Prințul Harry a aterizat, în zorii zilei, la Vancouver Island, unde s-a întâlnit cu soția sa, ducesa de Sussex, și fiul lor de opt luni, Archie. Totul s-a petrecut după ce ducele a afirmat că renunțarea la îndatoririle sale regale reprezintă „un act de credință” și a precizat că „nu a existat nicio altă opțiune”.

Din primăvară, familia Sussex va fi eliberată de îndatoririle care vin odată cu apartenența la Casa Regală Britanică și nu vor mai putea folosi titulatura de alteță. În acest context, lumea se întreabă ce denumiri se vor utiliza de acum încolo.

De altfel, Prințul Harry și Meghan și-au petrecut vacanța de Crăciun chiar în Vancouver, alături de fiul lor, Archie. Cei doi au revenit în Regat pentru o scurtă perioadă, iar fosta actriță s-a întors pe tărâm canadian ceva mai repede.
Înainte să plece în Canada, Prințul Harry a desfășurat o serie de întâlniri private, una dintre acestea chiar cu premierul britanic Boris Johnson.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *