Extern

Prințul Harry despărțire de viața regală „incredibil de dură”

LOS ANGELES – Prințul Harry spune că procesul de separare de viața regală a fost foarte dificil pentru el și soția sa, Meghan.

Într-un interviu cu Oprah Winfrey , Harry a invocat amintirea regretatei sale mame, prințesa Diana , care a trebuit să-și găsească singura drumul după ce ea și prințul Charles au divorțat.

„Sunt pur și simplu ușurată și fericită că stau aici vorbind cu soția mea lângă mine, pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea să treacă singură acest proces cu toți acei ani în urmă ”A spus Harry, adăugând,„ pentru că a fost incredibil de dur pentru noi doi ”.

„Dar cel puțin ne avem unul pe celălalt”, a spus Harry, într-un clip din interviul special, care este programat să fie difuzat pe 7 martie la CBS și a doua zi în Marea Britanie. Diana a fost arătată într-o fotografie care îl ținea pe copilul Harry în timp ce făcea comentariile. Mama sa a murit în 1997 din cauza rănilor suferite într-un accident de mașină.

Harry și Meghan stăteau vizavi de Winfrey și unul lângă altul, ținându-se de mână în timpul interviului care a avut loc într-o grădină luxuriantă. Cuplul locuiește în Montecito, California, unde sunt vecini cu Winfrey. Meghan, care a anunțat recent că este însărcinată cu al doilea copil al cuplului, a purtat o rochie neagră în stil imperiu, cu broderii. Harry purta un costum gri deschis și o cămașă albă, minus o cravată.

În calitate de Meghan Markle , actorul a jucat în drama juridică TV „Suits”. S-a căsătorit cu nepotul reginei Elisabeta a II -a la castelul Windsor în mai 2018, iar fiul lor, Archie, s-a născut un an mai târziu.

Scurt clipul promoțional a fost unul dintre cele două difuzate duminică în timpul revistei de știri CBS „60 Minutes”. Întrebările și comentariile lui Winfrey au predominat în celălalt clip, inclusiv în afirmația ei că „Ați spus câteva lucruri destul de șocante aici”, fără a se indica la ce se referea ea. Meghan nu a fost auzită în clipuri.

Harry și Meghan s-au îndepărtat de viața regală cu normă întreagă în martie 2020, nemulțumiți de controlul presei și de strictețea rolurilor lor. Aceștia au citat ceea ce au descris drept intruziunile și atitudinile rasiste ale mass-mediei britanice față de ducesă, care este afro-americană.
sursa

Citeste si...