Scitech

Probleme mari pentru Facebook. Ce se întâmplă acum cu platforma de socializare utilizată de tot mapamondul

A picat Facebook! Celebra rețea de socializare le creează mari dificultăți utilizatorilor chiar în aceste momente. Probleme mari pentru Facebook. Ce se întâmplă acum cu platforma de socializare utilizată de tot mapamondul nu se știe cu exactitate, însă vom afla în scurt timp. Nu este pentru prima dată când Facebook le face surprize neplăcute utilizatorilor.

Probleme mari pentru Facebook. Ce se întâmplă acum cu platforma de socializare
Din când în când, Facebook și tot ce are legătură cu rețeaua devin inutilizabile. Este și cazul petrecut în această zi de marți, 12 decembrie 2020. Platforma concepută și dezvltată de Mark Zuckerberg și-a lăsat clienții fideli cu ochii-n soare.

Facebook Messenger a picat în urmă cu puțin timp, iar de curând a început să dea semne de viață. Palide însă pentru că problemele persistă, iar utilizatorii nu știu ce se întâmplă.

Cu siguranță, situația se va remedia în scurtă vreme. Specialiștii care stau în spatele platformei vor reuși să rezolve problemele, iar oamenii se vor întoarce la Facebook.

Facebook, un colos de miliarde de dolari
În februarie 2004 Mark Zuckerberg a fondat rețeaua „The Facebook”, având la început denumirea „thefacebook.com”. facebook, lansată inițial ca o rețea universitară, a fost extinsă apoi angajaților unor companii ca Apple și Microsoft.
În acest moment facebook este una dintre cele mai răspândite rețele sociale din lume. Utilizatorii pot intra în această rețea din orice loc unde există acces la Internet pe baza unei parole, stabilite inițial odată cu completarea formularului de înscriere conținând o serie întreagă de întrebări personale. În prezent (noiembrie 2015) site-ul facebook are circa 1.44 mild. membri în toată lumea.

sursa