Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Prognoza METEO 25 mai 2020

Prognoza METEO 25 mai 2020
Prognoza METEO 25 mai 2020

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea va fi rece pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă pe arii restrânse vor fi însemnate.

ÎN ȚARĂ

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai coborâte decât cele normale perioadei, iar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Astfel, în special din orele amiezii în regiunile intracarpatice, la deal și la munte, apoi local şi în restul ţării, cu precădere în sud şi în nord-est vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar pe suprafețe mici vijelii și posibile căderi de grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă pe arii restrânse vor fi însemnate. La altitudini mai mari de 1800 m, trecător precipitațiile vor fi mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime între 4 și 12 grade.

BUCUREȘTI

Valorile termice vor fi în continuare mai scăzute decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii mai. Cerul va fi variabil, iar cu o probabilitate mai mare după orele amiezii vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ridicată. Aceasta se va manifesta prin accentuarea înnorărilor, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibile vijelii şi căderi de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

MARTI

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele normale pentru această dată din an. Temporar înnorările vor fi accentuate şi mai ales din a doua parte a zilei, în majoritatea regiunilor vor fi perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și izolat căderi de grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse cantitățile de apă totalizate în special în intervale scurte de timp vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 20 de grade, iar cele minime între 5 și 12 grade.

BUCUREȘTI

Vremea se va menţine mai rece decât în mod normal pentru această dată şi va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate, iar cu o probabilitate mai mare din a doua parte a zilei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ridicată. Aceasta se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibile vijelii și căderi de grindină. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *