Politica

PSD a ramas fara bani-Partidul a trecut și la concedieri

PSD a ramas fara bani-Partidul a trecut și la concedieriPSD are așa mari probleme cu banii, că angajații partidului nu și-au primit la timp salariile în luna ianuarie.

Mai mult, noua conducere a formațiunii a trecut la concedieri, susțin surse social-democrate scrie b1.ro.

În 2019, PSD a încasat aproape 144 de milioane de lei de la bugetul de stat, dar a beneficiat și de un excedent de peste 53 de milioane de lei, lăsat moștenire din perioada Liviu Dragnea.

Toți banii au fost cheltuiți de fosta conducere a PSD.

Întârzierea salariilor a devenit una acută până la sfârșitul lunii ianuarie, deoarece Autoritatea Electorală Permanentă nu a virat subvenția.

Autoritatea a anunțat pe 28 ianuarie că PSD va primi peste 7,1 milioane de lei ca subvenție – bani publici. PSD a virat banii către angajați după trei zile, vineri 31 ianuarie 2020, dar în unele conturi banii au ajuns la începutul lunii februarie.

Potrivit surselor Europei Libere, au existat două valuri de concedieri în partid, motivul oficial invocat fiind că partidul nu își mai permite să plătească atât de multe salarii.
Erau mulți care nu făceau nimic la partid și doar încasau banii. De la începutul acestui am reziliat și contractul cu firma de bodyguarzi, urmează să mai dăm oameni afară pentru a eficientiza activitatea”, au relatat surse din PSD.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *