Politica

PSD acuză Guvernul că îngroapă economia. „PNL-iştii au timp de economie doar dacă le iese şi lor ceva din asta”

PSD acuză Guvernul că îngroapă economia. PNL-iştii au timp de economie doar dacă le iese şi lor ceva din asta
PSD acuză Guvernul că îngroapă economia. PNL-iştii au timp de economie doar dacă le iese şi lor ceva din asta

PSD acuză Guvernul condus de Ludovic Orban că îngroapă economia României deoarece că „aproape 1.000 de firme locale au intrat în insolvenţă așteptând zadarnic miliardele de euro promise” de autorităţi. De asemenea, social-democraţii susţin că „Fiscul face însă deja planul de execuție pentru firmele ce au amânat plata taxelor din cauza pandemiei”.
„Guvernul PNL îngroapă economia și nivelul de trai al românilor, dar cu un cinism maxim îi pune tot pe români să plătească înmormântarea!

Într-o singură lună, aproape 1000 de firme locale au intrat în insolvență așteptând zadarnic miliardele de euro promise de guvern. La fel și la uzina ALRO, unde 20 mii de oameni sunt gata să rămână pe drumuri. PNL-iștii au timp de economie doar dacă le iese și lor ceva din asta.

Alte sute de mii de #agricultori sunt la pământ după ce, de trei luni nu au văzut vreun leu, ci doar tone de promisiuni de la Cabinetul Orban. Liberalii le-au amânat plățile până în septembrie: campania electorală e mai importantă decât cea agricolă!

Fiscul face însă deja planul de execuție pentru firmele ce au amânat plata taxelor din cauza pandemiei, precum HORECA. Asta e viziunea PNL despre ieșirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe și din ciorbe!”, este mesajul publicat de PSD pe pagina de Facebook.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *