Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

PSD nu renunță la legile justiției: ”Puteți să vă dați de pământ, să mutați Carpații în locul Deltei…”

PSD nu renunță la legile justiției: ”Puteți să vă dați de pământ, să mutați Carpații în locul Deltei…”PSD anunță că merge ”până la capăt” cu legile justiției: ”Puteți să vă dați de pământ, să mutați Carpații în locul Deltei, nu negociem cu nimeni!”, a transmis secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

El a spus că nu există loc de negocieri cu cei care ”au distrus țara”.”În fiecare secundă a vieții lor, își vând țara. Calcă în picioare destine. Și lor le transmitem asta: mergem până la capăt. Și luna asta va fi capătul. Puteți să vă dați de pământ, să mutați Carpații în locul Deltei. Nu vine nimeni niciun meci. Nu negociem cu nimeni. Cu ăștia nu putem negocia nimic. Ăștia creați de Traian Băsescu, ăștia care au distrus țara, vor răspunde în fața legii de o să se prăbușească presa internațională. După aceste legi se vor da în vileag unii pe alții” a spus Codrin Ștefănescu la Sinteza Zilei.
Ștefănescu a precizat că PSD este hotărât să meargă până la capăt, cu modificarea legilor justiției, așa cum au promis, astfel încât până în data de 23 decembrie, pachetul de reformă a Justiției să ajungă la Cotroceni, pentru promulgare.

Ștefănescu: Vom introduce

”Le transmitem acest mesaj, mergem până la capă, și luna aceasta este capătul”, a mai spus Codrin Ștefănescu. El a precizat că nu se va negocia niciun milimetru.

”După votarea acestor legi, se vor da în vileag unii pe alții”, a mai declarat secretarul general adjunct al PSD.

Potrivit lui Codrin Ștefănescu, în Senat se va modifica varianta definitivată la Camera Deputaților, care spune că statul ”are dreptul” să se îndrepte împotriva magistratului și se va introduce varianta prin care statul ”trebuie” să se îndrepte obligatoriu împotriva magistratului, amendament susținut de PSD și ALDE.

Comisia pentru legile justiției a finalizat modificările la statutul magistraților, urmând ca votul final să aibă loc săptămâna viitoare, în plen. Proiectul va merge apoi la Senat, Cameră decizională.

În timpul dezbaterilor au avut loc discutii aprinse intre parlamentarii PSD, ALDE si UDMR dar și reprezentanții din justiției, pe prevederea din proiectul de modificare a Statutului judecatorilor si procurorilor, prin care statul ”trebuie” să se îndrepte obligatoriu împotriva magistratului, amendament susținut de PSD și ALDE. În cele din urmă forma acestora a fost respinsă.

Libertatea.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *