Stiri Nationale Si Internationale.

‘PSD va fi timp de cel puţin 10 ani partidul care a bătut Diaspora în Piaţa Victoriei şi a gazat oameni’ – Atac dur la adresa lui Liviu Dragnea


PSD va ramane mereu de acuma inainte partidul care a gazat protestatarii din diaspora si i-a batut in Piata Victoriei, relateaza b1.ro.

Am fost membru PSD 16 ani, până m-a dat Dragnea afară, n-am văzut niciodată această ură pe care o simt acum, ura este contra lui Dragnea, dar se duce la PSD. Numerele faimoase de înmatriculare nu erau cu Dragnea, erau cu PSD. Foarte mulţi oameni spun au votat PSD 20 de ani, dar nu vor mai vota niciodată după ce am văzut ce se întâmplă. Plus că sunt lucruri foarte grave, cum a fost chestiunea din 10 august. M-am înscris în PSD în 2001 şi tot mi-au reproşat oameni, la 10 ani după evenimente, că m-am înscris în partidul vinovat de mineriade”, a spus Ponta, potrivit Agerpres.

Președintele Pro România consideră că situația este cu atât mai gravă cu cât ministrul Carmen Dan este “ţinută în continuare în braţe de actuala conducere a PSD“.

Distribuie


Lasă un răspuns