Stiri Nationale si Internationale.

Publicitate

Publicitate prin Bannere si Advertoriale.

Comenzi de plasare

Vor fi luate in consideratie numai comenzile scrise. Schimbarile sau anularile trebuiesc anuntate in scris. Orice comanda va avea la baza un acord  de ambele parti.

Inserarea Reclamelor

Clientul este responsabil de continutul anunturilor si va fi raspunzator fata de toate reclamatiile aduse portalului antena24.ro.

Antena24.ro isi rezerva dreptul de a refuza publicarea anunturilor, de a anula reclamele curente sau de a cere schimbarea lor.

Nu se va folosi logo-ul publicatiei si caracterele de folosinta ale acesteia. Toate reclamele vor fi identificate si securizate.

Pozitionarea reclamelor

Pot fi cerute anumite pozitionari, aprobarea lor fiind la latitudinea antena24.ro. Exceptie fac pozitionarile speciale, taxate ca atare.

Amanarile

Antena24.ro isi rezerva dreptul de a amana inserarea unui anunt din motive tehnice, chiar si fara consultarea prealabila a clientului.

 

Termene de plata

Plata se va face  in avans pe perioada de minim o luna,metodele de plata pot fi prin mai multe servicii bancare,payonner,paypal,o.p,[ordin de plata} etc.

Schimbarea preturilor sau a taxelor

„Antena24.ro” isi rezerva dreptul de a schimba preturile in orce moment. Aceste  schimbari vor intra in vigoare imediat, chiar si in cazul comenzilor curente, cu notificarea prealabila a clientului. Preturile indicate pe comenzile anterioare modificarilor vor fi garantate.

Reduceri

Reducerile pentru clienti se negociaza de la caz la caz.

 

 

Pachete

Advertoriale

Bannere cu link s-au fara link

Contact comenzi

[email protected]