Publicatia Antena24.ro.

Putin: „Cât sunt președinte, căsătoriile homosexuale vor fi interzise!”,Tu ce parere ai?


Rusia nu va legaliza căsătoria între persoane de acelaşi sex atâta timp cât Vladimir Putin va fi șeful statului, a declarat joi liderul de la Kremlin.
Atâta timp cât voi fi preşedinte, nu se va întâmpla”, a declarat Putin la o reuniune în care s-au discutat posibile amendamente la Constituţie, potrivit relatărilor presei ruse, citate de DPA.

Promovarea publică a homosexualităţii este o infracţiune în Rusia, potrivit legislaţiei federale promulgate de Putin în 2013.

Vladimir Putin, în vârstă de 67 de ani, a fost la putere ca preşedinte sau prim-ministru timp de două decenii, iar actualul său mandat de preşedinte se încheie în 2024. El este preşedintele rus care a rămas cel mai mult la putere după Iosif Vissarionovici Stalin.

Putin a lansat recent o dezbatere privind o serie de amendamente la Constituția Federației Ruse, despre care majoritatea analiștilor consideră că au drept scop să-i asigure posibilitatea de a rămâne la vârful puterii.

Nu este clar, încă, sub ce formă se va realiza acest lucru, aflându-ne deocamdată la nivelul speculațiilor: fie Putin va deveni prim-ministru cu puteri extinse, fie va deveni senator pe viață, fie șeful Consiliului de Stat, un organism care în prezent are doar atribuții consultative.

sursa

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


ULTIMA ORA! Raluca Munte s-a intors inapoi la Puterea Dragostei!

Fosta concurenta, Raluca Munte s-a reintors la casa Puterea dragostei, s-a dat de gol facandu-si poza cu concurentele actuale, relateaza wowbiz.ro. Fanii acestei emisiuni vizualizeaza cu drag Puterea dragostei. “Te-ai întors în emisiune?”, “Mă bucur că ai intrat înapoi în casă”, sunt o...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *