Actualitate

Radeau de ea din cauza cosurilor ,dar acum vezi ce sa intamplat

Radeau de ea din cauza cosurilor ,dar acum vezi ce sa intamplatO tanara din Marea Britanie a reusit sa castige respectul tuturor dupa ce si-a schimbat modul de gandire si felul in care a ajuns sa se priveasca in oglinda.
Dupa ani buni in care s-a chinuit cu acneea vulgara, cea mai grava forma de acnee, Hailey ajunsese sa refuze sa mai iasa din casa, sa nu interactioneze cu oameni noi si sa intoarca spatele oricarei oportunitati.
Am fost coplesita la varsta de 11 ani cand au inceput sa imi apara cosurile. Mai intai, pe obraz, iar apoi pe toata fata.

Desi a incercat toate tratamentele posibile, acnnea nu a disparut. Mai mult, pe langa aspectul inestetic, tanara este afectata si de durerea pe care o resimte pe intreaga fata.
De curand, insa, Hailey s-a decis sa isi schimbe total viata si sa nu se mai ascunda. A inceput sa iasa tot mai des din casa si, mai mult, fara niciun pic de machiaj si sa se accepte asa cum este ea.
Tanara si-a dat seama instant ca in tot efortul de a masca acneea, ajungea sa isi ascunda intreaga ei personalitate si ceea ce reprezenta ea, ca om.

Mai mult, odata ce a acceptat ceea ce i se intampla, ea a devenit o inspiratie pe retelele de socializare pentru multi adolescenti care se confrunta cu aceeasi problema si care sunt, de multe ori, ridiculizati la scoala din cauza felului in care arata.

Wowbiz.ro

Citeste si...