Raed Arafat, în platoul iUmor!


Raed Arafat, în platoul iUmor!

Raed Arafat, în platoul iUmor!

Invitatul special al primei ediții iUmor a fost nimeni altul decât cel mai vizionat concurent, Ionuț Rusu, care l-a adus în platou pe Raed Arafat. Atât juraţii, cât şi publicul, au apreciat momentul care a devenit viral.
Pe scenă au apărut domnii Marcel Vela, Bogdan Despescu și Raed Arafat: “După cum bine știți, situația în acest moment în țară este gravă. De azi reintroducem măsura statului acasă… la altcineva. Am luat la cunoștință faptul că oamenii s-au plictisit să stea la casele lor. E mai lejer din toate punctele de vedere și acasă la altcineva nici nu-ți vine să faci curățenie. Practic va fi un Schimb de mame imobiliar.”

Raed Arafat a continuat: “Referitor la situația din spitale: ce înseamnă, de fapt, ATI. Este un acronim pentru cei ce nu cred în virus și înseamnă “A, te-ai îmbolnăvit?” Date fiind resursele nelimitate din acest moment din spitale, am hotărât să mai adăugăm trei litere: DLP, finalul fiind ATIDLP (A, Te-ai Îmbolnăvit, Du-te La Privat).”

sursa


Citeste si...

Imagini infioratoare! Accident devastator, unde o fetita de 3 luni si tatal ei, au fost omorati pe strada de un sofer!

Imagini infioratoare! Accident devastator, unde o fetita de 3 luni si tatal ei, au fost omorati pe strada de un sofer!

Un accident socant s-a produs azi noapte in Moldova, unde un sofer a omorat o fettia de trei luni incat si pe tatal acesteia, relateaza spynews.ro. Barbatul si copila au fost pe strada de catre un sofer baut la volan. Accidentul s-a produs în Modolva, în raionul Râșcani. Un tată și fetița lui de trei […]

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *