Social

Raed Arafat, spulberat de Oana Gheorghiu

Oana Gheorghiu, unul dintre fondatorii Asociației "Dăruiește Viața", susţine că tragedii precum incendiul din clubul Colectiv, cel de la Spitalul Piatra Neamţ şi de la Institutul "Matei Balş" s-au produs deoarece oamenii sunt pasivi. "Revolta este doar în capul nostru", a scris Gheorgiu, făcând aluzie la declaraţiile şefului DSU, Raed Arafat.

Raed Arafat a fost ironizat pentru modul în care i-a răspuns unui bărbat care l-a întrebat de ce oameni ard „ca şoarecii în spitalele româneşti”.
Oana Gheorghiu, unul dintre fondatorii asociaţiei „Dăruieşte Viaţa” l-a criticat pe şeful DSU, după producerea incendiului de la Institutul Matei Balş, soldat cu moartea a cinci persoane, amintind şi de accidentul de la Siutghiol şi de incendiul din clubul Colectiv.

Așa e, REVOLTA E DOAR ÎN CAPUL NOSTRU. Pentru că acolo am decis noi s-o ținem. Au murit oameni în Apuseni. Ne-am revoltat în capul nostru. Au murit oameni la Siutghiol. Ne-am revoltat în capul nostru. Au murit oameni la Colectiv. Au murit în spitale, răniți din Colectiv, din cauza ambiției de a nu-i duce afară, pentru că avem de toate. Ne-am revoltat în capul nostru”, a scris fondatoarea Asociației Dăruiește Viața, pe Facebook.

sursa

Citeste si...