Sanatate

Raed Arafat vine cu anuntul BOMBA. Nu mai este obligatoriu distantarea pe litoral: „Nu mai este in Hotararea de Guvern”

Raed Arafat vine cu anuntul BOMBA. Nu mai este obligatoriu distantarea pe litoral: "Nu mai este in Hotararea de Guvern"
Raed Arafat vine cu anuntul BOMBA. Nu mai este obligatoriu distantarea pe litoral: „Nu mai este in Hotararea de Guvern”

Raed Arafat, anunta un lucru mare despre restrictiile care au fost impuse in Romania, in acest moment restrictiile impuse in legatura cu coronavirus, in ideea distantari pe plaja, s-a anulat, relateaza spynews.ro.

Raed Arafat a anunțat în urmă cu puțin timp care sunt noile restricții și reguli pe care românii trebuie să le respecte în contextul pandemiei de coronavirus!

  • ”Proprietarii spațiilor deschise, afișează la loc vizibil informații privind ordinele de protecție în spațiile deschise, precum portul măștii!
  • Operații economici care desfășoară activitatea în spațiile precum: terease, cluburi, baruri, au obligația să respecte orarul de lucru cu publicul!”
  • Dansul a rămas ca restricție, poate fi impusă la decizia Comitetului pentru Situații de Urgență. Dansul nu este permis, oricum. Faptul că s-a permis este pentru că nu s-a spus clar acest lucru, că nu este permis”, sunt doar câteva dintre noile restricții!

„Nu mai este în Hotărârea de Guvern.

A fost o propunerere care a fost aprobată în cadrul CNSU, a avut logica ei, a fost discutată inclusiv în grupul de suport tehnico-științific, însă după analiza actelor normative care deja existau, ordinul ministrului Sănătății, în acest sens, s-a constatat că există regulamente suficiente care să fie aplicate pe zona plajei, cu condiția ca ele să fie respectate, drept pentru care nu s-a mai inclus în Hotărârea de Guvern o prevedere pentru plaje”, a declarat Raed Arafat, după şedinţa de guvern.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *