Showbiz

Raluca Pascu: „Oamenii ăştia sunt egali cu zero, nu există”

Raluca Pascu a acceptat astăzi să ofere un interviu despre semnarea actelor de divorț, custodia celor două fiice pe care le are cu Pepe, dar și despre așa-zisa aventură cu milionarul din Qatar.

Fosta soție a artistului este foarte revoltată la adresa celor care au spus minciuni despre ea și a subliniat cât de importante sunt Maria și Rosa Alexandra în viața sa.

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe și așa-zisa aventură cu milionarul din Qatar

Deși, după ce a ieșit din biroul notarial a fost enervată de întrebarea despre presupusul amant, la câteva ore distanță, Raluca Pascu a negat că a avut o aventură cu acesta. Mai mult, bruneta susține că, de-a lungul poveștii de iubire pe care a avut-o cu Pepe, nu l-a înșelat niciodată.

Ca să lămureasă şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că vezi, Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe. Niciodată în vecii vecilor, amin! În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent îm ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului. Asta aşa ca să închidem şi subiectul ăsta. În legătură cu relaţia dintre ei, nu are ce relaţie să mai existe atâta timp cât noi nu mai formăm o familie, nu s-au certat, nu sunt discuţii, nu s-a certat absolut nimeni cu nimeni”, a declarat Raluca Pascu

sursa

Citeste si...