Politica

Raluca Turcan: PNL solicită respingerea legii privind recursul compensatoriu și desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților

Raluca Turcan: PNL solicită respingerea legii privind recursul compensatoriu și desființarea Secției speciale pentru investigarea magistrațilorRaluca Turcan a anunțat că liberalii solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, în care deputații și senatorii să respingă legea privind recursul compensatoriu, dar să desființeze și Secția de investigare a magistraților.
PNL solicită convocarea unei sesiuni extraordinare, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. Este foarte important ca, înainte de începerea sesiunii ordinare, Parlamentul României să își clarifice poziția pe câteva proiecte de lege aflate în dezbaterea parlamentară și care sunt de interes public. Conform regulamentului celor două Camere și conform Constituției României, în sesiunea extraordinară se pot dezbate proiecte de lege, care există deja pe parcursul parlamentar. Deci pentru care Camerele Parlamentului au fost sesizate.
Așadar, PNL consideră că este vital ca în sesiunea extraordinară să fie dezbătută și respinsă legea privind recursul compensatoriu. De asemenea, PNL solicită respingerea legii privind investigarea magistraților – Secția de investigare a magistraților”, a spus deputatul PNL, într-o declarație de presă.
sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *