Raoul, a fost salvat de inchisoare cu decretul impus de Klaus Iohannis. Decizia a venit de la judecatori!


loading...
Raoul, a fost salvat de inchisoare cu decretul impus de Klaus Iohannis. Decizia a venit de la judecatori!

Raoul, a fost salvat de inchisoare cu decretul impus de Klaus Iohannis. Decizia a venit de la judecatori!

Raoul, artistul judecat conducand o masina fara a detine un permis de conducere, a scapat un timp, datorita decretului care s-a impus de stara de urgenta, relateaza spynews.ro.

Artistul a pacalit condamnarea pentru o perioada de timp, deoarece Judecatoria Sectorului 2, fiind acuzat neavand permis, a condus masina.
”Suspendat de drept în baza art. 43 alin. 2 din Decretul Preşedintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, pe toată perioada stării de urgenţă”, au decis, joi, judecătorii.
Raoul mai are două procese similare la Buftea şi la Cluj, iar în alte dosare a fost deja condamnat, fiind obligat să achite amenzi penale în valoare de zeci de mii de lei.

„Toate faptele mele s-au petrecut acum doi-trei ani. Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc.

Când mă oprea poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec.

Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat.

Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam.

Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor.

Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei…

Mai am două dosare şi scap definitiv.

Sper ca până la finele anului viitor să şofez din nou.

După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Raoul.
Raoul susţine că a greşit o singură dată, acum câţiva ani, şi că poliţiştii şi procurorii îi caută nod în papură, acuzându-l pe nedrept, însă, într-o sentinţă dată de Curtea de Apel Galaţi, se face referire la mai multe amenzi penale primite de artist.

“Menţine condamnarea inculpatului Borlea Rareş Cornel la pedeapsa amenzii penale de 2.250 lei dispusă prin sentinţa penală apelată pentru fapta dedusă judecăţii.

Înlătură din sentinţa penală apelată toate dispoziţiile referitoare la rezolvarea situaţiei antecedentelor penale şi la stabilirea pedepsei rezultante.

Dispune anularea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare dispusă prin sentinţa penală 916 din 27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, definitivă prin decizia penală 1160 din 20.11.2017 a Curţii de Apel Constanţa.
Constată că intimatul inculpat Borlea Rareş Cornel a achitat toate amenzile ce i-au fost aplicate anterior, respectiv:
– pedeapsa amenzii penale de 20.000 de lei aplicată prin sentinţa penală 702 din 21.06.2017 2017 a Judecătoriei Aiud, definitivă la data de 21.07.2017 prin neapelare;
– pedeapsa amenzii penale de 5.000 de lei aplicată prin sentinţa penală 17 din 01.02.2018 a Judecătoriei Avrig, definitivă la data de 21.02.2018;
– pedeapsa amenzii penale de 2.000 de lei aplicată prin sentinţa penală 3 din 08.01.2018 a Judecătoriei Focşani, definitivă la data de 29.01.2018 prin neapelare.
Contopeşte pedeapsa amenzii penale de 2.250 lei aplicată prin sentinţa penală apelată, pentru infracţiunea dedusă judecăţii cu pedeapsa închisorii de 1 an şi 6 luni dispusă prin sentinţa penală 916 din 27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, definitivă prin decizia penală 1160 din 20.11.2017 a Curţii de Apel Constanţa, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa închisorii de 1 an şi 6 luni la care se adaugă în întregime pedeapsa amenzii de 2.250 lei. Dispune suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei închisorii de 1 an şi 6 luni şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform disp. art. 92 Cod penal.
Termenul de supraveghere de 2 ani se calculează de la data rămânerii definitive a sentinţei penale 916 din 27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, respectiv la data de 20.11.2017″, au dispus magistraţii Curţii de Apel Galaţi.


Citeste si...

Fetita distrusa! A fost violata de propriul unchi al sau timp de 4 ani. Barbatul i-a cumparat tacerea cu 30 de lei!

Fetita distrusa! A fost violata de propriul unchi al sau timp de 4 ani. Barbatul i-a cumparat tacerea cu 30 de lei!

Copilaria fetei de doar 12 ani a fost spulberata de catre unchiul sau, acesta o viola timp de patru ani, si ii cumpara tacerea cu 30 de lei, relateaza spynews.ro. Intamplarea s-a produs in Valcea, unde un barbat de 49 de ani, si-a violat propria nepoata timp de patru ani, dandu-i 30 de lei pe […]

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *