Politica

Rareş Bogdan, despre cazul tânărului bătut de poliţist. „Dacă imbecilul l-a scuipat, reacţia poliţistului poate fi înţeleasă”

Rareş Bogdan, despre cazul tânărului bătut de poliţist. "Dacă imbecilul l-a scuipat, reacţia poliţistului poate fi înţeleasă"
Rareş Bogdan, despre cazul tânărului bătut de poliţist. „Dacă imbecilul l-a scuipat, reacţia poliţistului poate fi înţeleasă”

Rareş Bogdan a reacţionat după ce a văzut filmarea cu poliţistul surprins în timp ce bate un tânăr în Bucureşti. Europarlamentarul PNL avansează varianta potrivit căreia tânărul agresat l-ar fi scuipat pe agent, invocând explicaţiile făcute de Sindicatul Europol.
„Recunosc că m-au scandalizat rău imaginile cu tânărul bătut cu pumnii de un poliţist. Dar……Se pare că lucrurile se schimbă, dacă imbecilul l-a scuipat, reacţia poliţistului poate fi inţeleasă având în vedere modul de transmitere a Covid19?

Pentru cei care au de comentat, îi invit să se uite pe legislaţia germană şi americană în astfel de cazuri. Dacă aici problema pare destul de clară, ce ne facem însă cu amendarea unor oameni în vârstă de către unii cu excesul de zel la purtăror pentru, spre exemplu, lipsa datei sau data trecută greşit pe adeverinţa de ieşire din casă?

Voi cum vedeţi lucrurile? Aştept opinii. Eu cred că Întrebarea celui bătut este „ce ţi-am făcut de dai în mine?” …la care „miliţianul” nu raspunde nimic decât îi cară pumni precum într-o încăierare de huligani pe stradă. Cel din imagine nu e demn de uniformă, procedura era să îl legitimeze să îi dea amendă sau să îi pună cătuşele după caz…În nici un caz ce se vede in imagine…abordarea poliţistului este greşită indiferent de ce s-a întâmplat în prealabil”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Modul în care a intervenit poliţistul va fi cercetat. Potrivit Poliţiei, tinerii au refuzat legitimarea şi nu aveau completate documentele prevăzute de Ordonanţele Militare.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *