Publicatia Antena24.ro.

Rares Bogdan umilit la maxim!


Europarlamentarul Rareş BogdanEuroparlamentarul Rareş Bogdan a afirmat, joi seară, că nu a făcut parte din delegaţia PNL care a fost prezentă la Palatul Cotroceni, unde a avut loc ceremonia de semnare a Pactului politic cu partidele din Opoziţie, pentru că sunt şi alţi oameni foarte buni în partid.

Moderatoarea Andreea Creţulescu l-a întrebat pe Rareş Bogdan de ce nu s-a dus şi el la evenimentul de la Cotroceni

Iată dialogul dintre cei doi:

Rareş Bogdan: Au fost alţii acolo.

Andreea Creţulescu: Nu te place domnul Orban?
Rareş Bogdan: Nu ştiu dacă mă place sau nu. Cred că mă place, dar a considerat că trebuie să fie altcineva. Eu am fost bun în campanie. Asta e. Nu contează. Mergem înainte.
Andreea Creţulescu: Se teme că-i vei lua locul la şefia partidului?

Rareş Bogdan: Cred că la experienţa politică a dânsului nu se teme. Eu am exprimat foarte clar, îmi ştiu locul şi îmi ştiu paşii foarte serios. Pur şi simplu a considerat că trebuie să se ducă şi alţi lideri, a făcut foarte bine, sunt oameni foarte buni care au fost acolo.
Eu cu Robert Sighiartău şi Alina Gorghiu am lipsit, dar asta nu înseamnă că e un capăt de ţară. Au fost oameni foarte buni la Cotroceni.

Evz.ro

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


Romanca eroina in Italia. Catalina este voluntara, fiind cea mai frumoasa bunica de acolo!

In ultimele saptamanii, acest virus face victime in mare numar, dar o romanca eroina salveaza oamenii in italia, fiind voluntara, relateaza spynews.ro. Aceasta romanca de opt ani este voluntara in Italia, si din acest gest a fost premiata cu medalie de bronz. Cătălina verifică toţi pasagerii de pe aeroport. Până...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro