Extern

Razer eliberează măști de față pentru toți locuitorii din Singapore prin distribuitor

Razer eliberează măști de față pentru toți locuitorii din Singapore prin distribuitor
Razer eliberează măști de față pentru toți locuitorii din Singapore prin distribuitor

Dacă oferta merită sau nu costul de admitere va fi decizia utilizatorilor individuali.

Razer a spus că utilizarea cuponului este supusă termenilor și condițiilor detaliate în timpul procesului de răscumpărare din aplicația Razer Pay, dar nu a furnizat alte caracteristici.
Razer s-a numărat printre mai multe firme de tehnologie care au redirecționat resurse pentru a ajuta la fabricarea măștilor și a echipamentelor medicale pentru industria de sănătate în dificultate, în timp ce pandemia Covid-19 a prins pe glob.

Totuși, a venit cu un mod inedit de a distribui echipamentul de protecție personală a fost la fel de esențial ca fabricarea mărfurilor și se pare că Razer are o soluție și pentru asta.
Razer a declarat că va derula un program pilot în perioada 12 mai – 2 iunie, care implică 20 de distribuitoare automate înainte de o lansare la scară completă, care coincide cu o ridicare a comenzilor locale de adăpost în loc în țara sa natală din Singapore.

Compania va pune la dispoziție o singură mască chirurgicală pentru fiecare rezident din Singapore în vârstă de 16 ani sau mai mult.

Pentru a vă revendica masca gratuită, va trebui să vă verificați identitatea folosind aplicația Razer Pay de pe dispozitivul dvs. mobil.

Nu au fost specificate detalii despre ceea ce implică exact acest lucru, astfel încât nu este clar dacă va trebui sau nu să renunțați la informații de identificare personală.

Razer a spus că anticipează eliminarea a până la cinci milioane de măști prin inițiativă.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *