Publicitate
Actualitate

Razie pe sosele! Politia Rutiera a lasat zeci de soferi fara permisul de conducere, iata de ce!

Publicitate

Razie pe sosele! Politia Rutiera a lasat zeci de soferi fara permisul de conducere, iata de ce!Politia Rutiera face razie pe sosele, peste 10 persoane au ramas fara carnetul de conducere in cursul zilei de azi, relateaza jurnalmm.ro.

Politisti sunt prezenti in fiecare zi in trafic si face verificari la identitatea soferior si a masinilor, care comit infractiuni din regimul de circulatie, si se santioneaza pentru fapta lor contraventionala.

Publicitate

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat 48 de abateri de la codul rutier pentru care s-au aplicat amenzi în valoare de peste 18 000 de lei.

Ca măsură complementară, au fost reţinute 11 permise de conducere, 10 dintre acestea pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare.
De asemenea, poliţiştii din Bogdan Vodă  au identificat în trafic un bărbat de 67 de ani, din Botiza, care conducea un autoturism chiar dacă avea dreptul de a conduce suspendat.

În toate  aceste cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

 

Publicitate

Citeste si...