Showbiz

Reacția Loredanei Groza după ce clipul „Sex pe canapea” a fost restricționat pe Youtube

Reacția Loredanei Groza după ce clipul „Sex pe canapea” a fost restricționat pe YoutubeLoredana Groza a lansat videoclipul piesei „Sex pe canapea”, însă Youtube a impus o restricție de vârstă pentru imagini.

Videoclipul nu poate fi accesat decât după ce utilizatorii se conectează la conturile Google și după ce confirmă că au 18 ani.

Videoclipul conține scene în care protagoniștii se dezbracă și imită sexul, iar artista de 49 de ani apare îmbrăcată în lenjerie intimă.

Într-o intervenție la Europa FM, Loredana Groza a declarat că nu înțelege rațiunea pentru care video-ul a fost restricționat.
Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie”, a spus Loredana.

Vreau să facem o petiţie pentru că este un videoclip artistic, nu are nimic ieşit din tiparele bunului simţ, şi mi se pare o decizie exagerată, sincer”, a adăugat Loredana.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *