Publicitate
Showbiz

Reactie BOMBA a lui Livian despre filmuletul pentru adulti al Biancai: „Bianca e la videochat?”

Publicitate

Bomba pentru tatal lui Livian, deoarece Nelson Mondialu’ tuna si fulgera dupa aparitia vestei despre bianca, dar fiului sau nu-i pasa de parerea nimanui despre iubita lui Bianca, relateaza wowbiz.ro.

Livian chiar sustine ca nu este afectat cu nimic aparitia video-urilor.

Publicitate

Livian a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care ține două sticle de șampanie în mână, semn că viața lui nu este afectată de acțiunile din trecutul Biancăi.

„Livian,ce parere ai despre pozele care au apărut cu fosta ta iubita?”, „Karma asta ???Ai râs de toate fetele și leai amenințat dar ți sa întors ?????și încă cum”, „Mai ești cu Bianca?”„Unde-i Bianca? La videochat?”, sunt câteva dintre comentariile fanilor, la care Livian nu a oferit niciun răspuns.

Pe cand lui Livian nu-i pasa, tatal sau este furios in ce priveste aceste povesti.

Nelson a avut o stare de șoc când a văzut imaginile și a strigat-o pe soția lui, Liana, de mai multe ori, dar femeia nu a vrut să apară în fața camerelor de luat vederi.

„Liană, vino aici! Îi dă m***.

Să mor de vă mint.

 Vă amintiți când a zis în emisiune <eu când îl sărut pe Livian mă uit în ochii lui> am zis către Liana <Liană, asta a dat semnale când îl *** pe unul se uită în ochii lui.

Așa face acuma.

Se uită în ochii lui.”, a spus Nelson, explicând imaginile pe care le-a văzut.

Publicitate

Citeste si...