Auto

Rişti viaţa celor dragi dacă faci ASTA în trafic

Rişti viaţa celor dragi dacă faci ASTA în traficSă mergi încet pe partea stângă a drumului, deci pe a doua bandă, este chiar mai periculos decât să mergi cu viteză.
Lăsând deoparte faptul că îi enervezi pe ceilalţi şoferi, care nu mai pot adapta viteza condiţiilor de drum şi te alegi cu multe cuvinte de laudă din partea lor, poţi provoca accidente grave, în care să-ţi pui în pericol pasagerii, prietenii sau membri familiei.

Pentru a te depăşi, cineva este nevoit să treacă pe prima bandă, unde sunt mai mulţi începători, furgonete şi oameni care admiră peisajul.

Practic, ceilalti conducători auto sunt nevoiţi să încalce legea depăşind prin dreapta şi astfel riscă să intre în altcineva, care circulă regulamentar.

Statisticile arată că cei care conduc prea încet pe banda doi sunt vinovaţi de cel puţin 10% dintre accidentele rutiere.

Deci dacă nu stăpâneşti foarte bine volanul sau nu te grăbeşti nicăieri, rămâi pe prima bandă şi las-o pe a doua pentru şoferii mai experimentaţi, care vor să depăşească sau dacă nu ai încotro, mergi cu transportul public.

Feminis.ro

Citeste si...