Publicatia Antena24.ro.

Romania a intrat in panica din cauza virusului. Au inceput sa isi i-a provizi din magazine pentru temutul coronavirus!


loading...

Romania a intrat in panica din cauza virusului. Au inceput sa isi i-a provizi din magazine pentru temutul coronavirus!Frica acestui virus a pus stapanire si pe Romania, deoarece romanii deja incep sa asalte magazinele si sa isi adune provizii, in cazul in care va trebui sa stea inchisi in casa, deoarece dupa ce s-a anuntat despre Italia cum au fost filmati italieni ca s-au inchis in casa, cu provizii, acuma si romanii se pregatesc de ce este mai rau, relateaza a1.ro.

Romani au luat cu asalt toate hypermarket-urile si au cumparat apa, ulei, malai, faina, conserve, carne si multe alte alimente pentru a trai pe un termen mai lung daca apare epidemia in tara.

Victor Costache, ministrul Sănătății, a avut întâlniri cu reprezentanții marilor lanțuri de hypermarketuri din România, pentru a verifica stocurile de alimente.

 Citeste si...


Incendii puternice de vegetație în Delta Dunării

Incendii puternice de vegetație în Delta Dunării

Noapte grea, duminică, pentru pompierii din Tulcea. Delta a luat foc și a ars o suprafață imensă. Două incendii puternice au izbucnit. Unul este între localitățile Greci și Măcin. Celălalt în zona localității Grindu. Flăcările au acaparat vegetația uscată și stuful. Mai multe echipaje de pompieri...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro