Stiri Nationale si Internationale.

ROMÂNIA. Cutremur cu magnitudinea 3,8 pe scara Richter – al patrulea seism din această săptămână


Un cutremur cu magnitudinea 3,8 pe scara Richter a avut loc astăzi în județul Buzău, la o adâncime de 147 kilometri, potrivit datelor înregistrate de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în apropiere de următoarele orașe: Nehoiu (29 kilometri), Covasna (41kilometri), Întorsura Buzăului (51 kilometri), Târgu Secuiesc (54 kilometri), Slănic-Moldova (60 kilometri).

Seismul a avut loc la ora 16.36.

Acesta este cel de-al patrulea cutremur de săptămâna aceasta. Joi, tot în Buzău, a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter, care s-a manifestat la o adâncime de 116 kilometri.

Un alt cutremur, având magnitudinea 4,9 pe scara Richter, a avut loc miercuri dimineața, la ora 5.32, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 132.5 kilometri, potrivit datelor înregistrate de Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Reporterntv.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.