Actualitate

ROMANIA IN PERICOL! Rusia se pregateste de razboi, dupa ce Putin a pus sute de tancuri la granita!

Romania este in pericol in acest moment, Rusia se pregateste de razboi, dupa ce Putin a imobilizat sute de tancuri la granita, relateaza ziarulonline.com.

Sistemele S-400, grupate în jurul capitalei Rusiei au fost folosite de trupele lui Putin pentru a-și asigura supremația aeriană în Siria.

Ministrul Apărării rus, Serghei Șoigu, a confirmat desfășurarea sistemelor anti-rachetă în jurul Moscovei și a informat că un regiment al forțelor aeriene a fost și el dispus în aceeași regiune.

„Echipajele de luptă ale forțelor aeriene care fac parte din formația de apărare aeriană sol-aer a regiunii Moscova și-au început serviciul pe 11 ianuarie, în Moscova și în regiunea industrială centrală a Rusiei.”

Ministrul Șogu a spus că sistemele S-400 au rolul de a proteja infrastructura de stat importantă – poduri, stații electrice, căi ferate – de „atacuri aeriene inamice”.

Însă nici un oficial rus nu a explicat despre ce „inamic” este vorba.

Amplasările de sisteme anti-rachetă din jurul Moscovei urmează desfășurării de sisteme similare în enclava Kaliningrad, la granița cu Polonia și Lituania de catre NATO.

 

Citeste si...