Showbiz

Roxana de la ”Puterea Dragostei”, primele imagini cu noile silicoane!

Roxana de la ”Puterea Dragostei”, primele imagini cu noile silicoane!
Roxana de la ”Puterea Dragostei”, primele imagini cu noile silicoane!

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a luat, de curând, o decizie care i-a uimit pe toți fanii ei, cu atât mai mult cu cât era adepta ”naturalulu”: și-a pus silicoane scrie wowbiz.ro
Roxana de la ”Puterea Dragostei” a decis să rezolve problema pe care credea că o are când venea vorba de felul în care arată: cea a bustului.
Așa că, zilele trecute, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a mers la unul dintre medicii cunoscuți pentru operațiile estetice pe care le-a făcut vedetelor și, fără să stea pe gânduri, a cerut implanturile cu silicon necesare pentru a avea, din punctul ei de vedere, sânii perfecți.

Astăzi a fost cea mai specială și minunata zi din viața mea! Nu credeam ca o să iasă atât de bine aceasta operație! Astăzi am sânii atât de frumoși și cu un aspect atât de perfect”, este declarația care a inflamat spiritele pe conturile de socializare ale Roxanei de la ”Puterea Dragostei”, mulți înghesuindu-se să vadă ”minunea” de decolteu pe care îl anunță focoasa fostă concurentă a emisiunii moderate de Andreea Mantea.
Din păcate însă, Roxana de la ”Puterea Dragostei” nuși-a prezentat, încă, în toată splendoarea, bustul, purtând, conform regulilor, o bustieră de care, probabil, va scăpa peste câteva săptămâni.

Până atunci însă, vedeta de la ”Puterea Dragostei” a început deja să se complimenteze pe contul ei de socializare pentru felul în care îi arată sânii și, printre altele, a postat o fotografie în care, modestă cum este ea, a descris-o în câteva cuvinte: „Cea mai frumoasă”.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *