Extern

Rușii tocmai au anunțat că războiul este inevitabil!

Presa de stat rusă a pornit propaganda în ceea ce privește situația din Ucraina și consideră că „o baie de sânge” este inevitabilă aici. Noi imagini publicate în Rusia arată trupe care se alătură pentru un potențial atac în Krasnodar, Kursk, Volgograd și alte regiuni.
Televiziunea de stat rusă susține că preluarea regiunii de frontieră a Ucrainei a fost „inevitabilă”. Noi imagini din „propaganda” imperiului media RT par să arate trupe ruse care se alătură pentru un potențial atac în Krasnodar, Kursk, Volgograd și alte regiuni, transmite The Sun.

Șefa RT, Margarita Simonyan, susține că modul în care Occidentul s-a comportat în ceea ce privește sancțiunile, în frunte cu Statele Unite, arată „ca un Moș Crăciun furibund ce a luat antidepresive sau opioide”. Aceasta susține că s-a acționat ca o incitare la adresa Kremlinului pentru a obține controlul deplin al Donbassului, regiune din estul Ucrainei unde se vorbește limba rusă.

„Mai mult decât atât, cred că acest cadou este inevitabil. Sper din toată inima că va fi doar puțină vărsare sânge sau că va fi fără sânge ca în cazul Crimeei, dar este un fapt inevitabil”, a spus ea la Rossiya 1 Tv.

Între timp, navele de război britanice vor naviga spre Marea Neagră în luna mai, pe fondul tensiunilor dintre Ucraina și Rusia, a informat Sunday Times. Desfășurarea de trupe va arăta solidaritate între aliații NATO ai Marii Britanii și Ucraina.

sursa