Showbiz

Rușine mare! Ce a făcut fiica lui Gigi Becali

Rușine mare! Ce a făcut fiica lui Gigi Becali
Rușine mare! Ce a făcut fiica lui Gigi Becali

Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu, doi dintre juniorii multimilionari ai României, și-au făcut „fenta” în starea de urgență.

Zilele trecute, în “complicitate” cu “burlăcița” lui Gigi Becali, au blocat accesul președintelui Iohannis și ambasadorului SUA cu ”monștrii” lor de aproape 400 de mii €.
Mihnea Grigoriu și Petruț Florescu sunt doi dintre tinerii care “rup” Dorobanțiul în două atunci când își fac apariția îmbrăcați după ultima modă, accesorizați cu zeci de mii de euro.

Își trăiesc viața la maximum, petrec în vacanțe mega-luxoase, iar în garajele lor își fac veacul adevărate “herghelii” de cai-putere.

Numai că, în contextul pandemiei de coronavirus, bogații puști ai României se mulțumesc să își ruleze „monștrii” doar în Capitală.
Mai exact, Petruț, fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A, și Mihnea, urmașul unui vestit om de afaceri, cu multe milioane de euro în conturi, și-au expus mașinile de lux pe Bulevardul Mircea Eliade, spre intrarea la Vila Lac 1, locul pe unde circulă frecvent președintele Klaus Iohannis, dar și ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman.

citeste mai mult pe cancan.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *