Publicatia Antena24.ro.

S-au despărţit, dar nu au putut să stea prea mult timp departe unul de celălalt! Liviu Teodorescu, din nou în braţele fostei iubite!


liviu todorescuAre o carieră de succes, dar viaţa sentimentală îi cam dă bătăi de cap. Aşa cum spunea şi în trecut, viaţa lui amoroasă nu a fost prea stabilă.
Acum este îndrăgostit, relaţia lui Liviu Teodorescu şi a Iuliei s-a terminat din cauza numeroaselor neînţelegeri. Cei doi n-au putut să stea prea mult timp departe unul de celălalt aşa că au decis să mai dea o şansă iubirii şi iată că acum lucrurile decurg de minune. “Am stat câteva luni despărţit, dar am depăşit perioada grea. Acum probabil este acasă şi se uită la noi!”, a declarat Liviu Teodorescu pentru Antena Stars.
Liviu Teodorescu este un cunoscut cântăreţ din România. A devenit cunoscut în urma participării sale la emisiunea “Vocea României”

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


ULTIMA ORA! Raluca Munte s-a intors inapoi la Puterea Dragostei!

Fosta concurenta, Raluca Munte s-a reintors la casa Puterea dragostei, s-a dat de gol facandu-si poza cu concurentele actuale, relateaza wowbiz.ro. Fanii acestei emisiuni vizualizeaza cu drag Puterea dragostei. “Te-ai întors în emisiune?”, “Mă bucur că ai intrat înapoi în casă”, sunt o...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro