Stiri Nationale si Internationale.

S-au speriat de moarte! Creatura misterioasa surprinsa in toiul noptii cu ajutorul camerelor de supraveghere!


Un animal misterios a fost recent filmat.

Creatura stranie le-a dat mari batai de cap oamenilor, atunci cand acestia au remarcat prezenta ei intr-o gradina. Acel animal miserios si-a facut aparitia in toiul noptii si a fost filmat cand cauta mancare prin gunoaie.

Nimeni nu isi explica din ce specie face parte sau de unde a putut sa apara, dar initial au existat zvonuri ca ar fi doar un caine. Totusi, atunci cand au privit mai bine imaginile publicate pe retelele sociale, internautii au marturisit ca niciun caine nu ar putea arata in felul acesta.
Un animal misterios a fost descoperit cu ajutorul camerelor de supraveghere pe care un barbat din Australia le avea instalate in preajma casei sale. Cand s-a uitat mai bine peste imagini, acesta a decis sa publice filmuletul in care apare creatura ciudata.

Odata ce au ajuns in mediul online, imaginile au devenit virale intr-un timp record, iar internautii au incercat sa identifice acel animal misterios. Din cate se poate vedea, acesta seamana foarte mult cu un caine, dar ceea ce il tradeaza sunt picioarele foarte lungi, dar si coada cu care poate atinge solul.

Barbatul a facut pulbice imaginile pe contul sau de Imgur tocmai in speranta ca cineva va putea sa isi dea seama ce fel de animal a fost cel care a dat tarcoale pe timpul noptii, in jurul casei sale. Descoperirea facuta intr-un final de oameni l-a lasat fara cuvinte.

Ciao.ro

Distribuie


Lasă un răspuns