Actualitate

Sancțiuni de 15.000 de lei la un priveghi din Ialomița

Polițiștii au amendat familia defunctului, dar și trupa de lăutari venită să cânte la înmormântare

Polițiștii din Ialomița au aplicat sancțiuni în valoare de 15.000 de lei la un priveghi din județul Ialomița, unde participau mai multe persoane care nu respectau normele sanitare în vigoare, dar și o formație de lăutari venită să cânte la înmormântare.

Organele legii s-au autosesizat după ce pe Facebook și alte rețele sociale au apărut mai multe live-uri de la eveniment, scrie News.ro. Polițiștii au descins la adresa la care avea loc evenimentul și au descoperit mai multe nereguli.

Polițiștii au identificat familie defunctului și o formație de lăutari venită să cânte

Priveghiul a fost unul cu totul și cu totul neobișnuit. Oamenii legii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute în social – media și au deschis la locație. Polițiștii au identificat 26 de persoane participante, printre care și o trupă de lăutari menită să facă atmosfera mai veselă.

„Au fost identificate 26 de persoane participante, cu domiciliul în comuna Bărbuleşti, acestea fiind sancţionate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, valoarea totală a amenzilor fiind de 13.000 de lei. Totodată, a fost sancţionat contravenţional şi organizatorul evenimentului, un bărbat de 48 de ani, cu amendă în valoare de 1000 de lei, cu aceeaşi sumă fiind sancţionate şi persoanele care au fost chemate să cânte la eveniment”, a transmis IPJ Ialomița

sursa

Citeste si...

Antena24.ro

Redactia Antena24.ro info@antena24.ro