Showbiz

Sângele a dat în clocot la „Insula Iubirii”. Scene de sex sălbatic. Vezi imaginile

Sângele a dat în clocot la “Insula Iubirii”. Scene de sex sălbatic. Vezi imaginileSe pare ca Insula Iubiri face furori in toata Europa cu imaginile interzise si show-ul care este foarte vizualizat de catre romani, de multe ori au cazur prada ispitelor cuplurile care au mers la aceasta emisiune pentru a-si testa fidelitatea, se pare ca nu a fost ceea ce a crezut ei, aproape toate cuplurile au cazut in ispita, relateaza www.cancan.ro.

”Ispitele” și-au făcut și își fac ”datoria”, reușind să îi atragă în pat pe concurenți, iar ipostazele erotice încing atmosfera și aduc rating.

Deea a devenit cunoscută după ce a participat la „Insula Iubirii”, fiind prima participantă care a făcut sex în emisiune.

A abandonat o relație de patru ani fără niciun fel de regret și s-a lăsat purtată de ”val” chiar în brațele ”ispitei” Tomiță.

După lungi încercări de-ale lui Sorin, Bianca a cedat şi a făcut dragoste cu el.

Aceasta a fost nervoasă pe parcursul partidei de sex din cauza camerelor de luat vederi și a strigat la final: „Poți să pleci să mă *** liniștită? Da, au văzut că facem sex, ce mai vor?!”, spunea Bianca la momentul respectiv, consemnează click.ro.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *