Sanatate

Sansa pentru pamanteni! Descoperirea la italieni care au sange anticorpi, ar putea distruge COVID-19

Sansa pentru pamanteni! Descoperirea la italieni care au sange anticorpi, ar putea distruge COVID-19
Sansa pentru pamanteni! Descoperirea la italieni care au sange anticorpi, ar putea distruge COVID-19

O descoperire incredibila a doctorilor in Italia, sangele cetatenilor din zona rosie a Italiei, spun ca au anticorpi care au donat sange, si ei ar fi cheia rezolvari impotriva coronavirusului, relateaza a1.ro.

„Oamenii din Castiglione D’Adda sunt studiu de caz! 70% din cei care au venit să doneze sânge aveau anticorpi anti-coronavirus.

Toți asimptomatici.

Plasma lor ar putea fi soluția.”

Cand s-a cerut ajutor locuitorilor din Castiglioone D’Adda, o localitate dintre zonele cu focar periculor, Lodi, au donat sange, iar medicii se asteptau sa fie uni contaminati cu virusul COVID-19.

Din fericire testele au depasit ceea ce credeau medicii, si spun asta pentru ca este o solutie acest lucru, pentru ca 60 de voluntari si-au format anticopri impotriva coronavirusului.

Când au cerut ajutorul locuitorilor din Castiglione D’Adda, una dintre localitățile în fosta zonă roșie a focarului italian de coronavirus, Lodi, pentru o acțiune de donare de sânge, cadrele medicale se așteptau să descopere câteva cazuri de oameni infectați cu COVID-19.
Însă rezultatul testelor a depășit orice așteptare: din cei 60 de voluntari, 40 au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Habar n-aveau!

Toti dintre acestia erau asimptomatici, au virusul, dar si-au format anticorpi impotriva lui.

China deja lucreaza la anticorpi de la pacienti vindecati in acest moment.

O echipă de oameni de ştiinţă din China a anunţat că a izolat mai mulţi anticorpi pe care îi consideră „extrem de eficienţi” la blocarea capacităţii noului coronavirus de a pătrunde în celule şi care ar putea fi de folos la tratarea sau prevenirea COVID-19, informează miercuri Reuters.

La începutul lunii ianuarie, echipa lui Zhang şi un grup din cadrul Spitalului 3 al Poporului din Shenzhen a început să analizeze anticorpi din sângele prelevat de la pacienţii vindecaţi de COVID-19, izolând 206 anticorpi monoclonali care au demonstrat o capacitate descrisă drept „puternică” de a se lega cu proteinele virusului.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *