Scitech

Sărbătoriți Anul Nou Lunar obținând gratuit Assassin’s Creed Chronicles: China

veți nevoie de o pauză de pandemie, lipsa PS5 , drama politică și evenimente meteorologice catastrofale? Ce zici de alunecarea înapoi în secolul al XVI-lea pentru un mic stealth și asasinat de modă veche? Assassin’s Creed Chronicles: China este un spinoff care se luxează în imagini superbe, în stil acuarelă și se vinde de obicei cu 15 USD Ei bine, de acum până pe 15 februarie, puteți obține Assassin’s Creed Chronicles: China gratuit de la Ubisoft.

Pentru a fi clar, jocul este complet gratuit și al tău să fie păstrat pentru totdeauna, dar afacerea va rămâne valabilă până luni, așa că nu amâna. La fel ca jocurile gratuite săptămânale de la Epic , acesta este gratuit cu un clic și nu este nevoie să instalați jocul chiar acum, dacă nu doriți. Vă va aștepta în contul dvs. Ubisoft când veți fi gata să îl jucați.

În această iterație a lui Assassin’s Creed, jucați ultimul Asasin al Frăției chineze, revenind în patria dvs. cu o vendetta. Nou antrenat de legendarul Ezio Auditore, sunteți intenționat să revendicați și să restabiliți Frăția căzută. Jocul se înclină puternic în stealth și recompensează foarte mult evitând detectarea prin diversiune, stealth și deghizări. Vrei să afli mai multe? Consultați recenzia despre Assassin’s Creed Chronicles: China de către prietenii noștri de la GameSpot.
Sursa