Actualitate

Scandal ingrozitor intre Catalin Maruta si Catalin Morosanu in platoul emisiunii: „Sa ne batem in direct!”

Scandal ingrozitor intre Catalin Maruta si Catalin Morosanu in platoul emisiunii: “Sa ne batem in direct!”Scandal de mari proporti intre Catalin Morosanu si Catalin Maruta in platoul emisiunii, relateaza www.cancan.ro.

Sportivul Catalin Morosanu este extrem de revoltat dupa ce a fost la emisiunea lui Catalin Maruta, acesta spune ca realizatorul TV la pus sa faca unele lucruri care sunt jealnice.

Cătălin Moroşanu a postat pe Facebook un mesaj virulent la adresa lui Cătălin Măruţă.

Sportivul susţine că realizatorul TV i-a cerut să facă lucruri inadmisibile, sfidându-i statutul de sportiv şi munca depusă în cariera lui, fapt pentru care se gândeşte serios să nu mai onoreze nicio invitaţie la emisiunea acestuia.

”Ceea ce s a intamplat la Maruta depaseste limita bunului simt , de dragul audientei era in stare sa ne puna cap in cap si sa ne batem in direct !

Nu permit nimanui sa isi bata joc de munca mea, cand vine vorba de sport nu fac concesii cu nici o televiziune, este lipsa de respect in fata celor care ma sustin si ma urmaresc la toate meciurile in momentul cand imi reprezint tara oriunde in lume!

  Nu cred ca voi mai merge la Maruta cu alta ocazie!”, a scris Cătălin Moroşanu pe Facebook.

 

Citeste si...