Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Politica

Scandal între Victor Ponta şi Traian Băsescu, în direct la România TV

Scandal între Victor Ponta şi Traian Băsescu, în direct la România TV
Scandal între Victor Ponta şi Traian Băsescu, în direct la România TV

Schimb dur de replici între Victor Ponta şi Traian Băsescu în timpul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV. Fostul premier l-a acuzat de demagogie pe europarlamentar pe motiv că deputaţii PMP au votat legea privind carantina şi i-a recomandat să se culce.
Scandalul a izbucnit după ce Victor Ponta a susţinut că „PSD şi PNL împreună s-au luptat să vină cu legea să o votăm noaptea ca hoţii. Liderul Pro România a făcut referire la proiectul de lege privind carantina şi izolarea care a fost adoptat inclusiv cu voturile deputaţilor PMP. De asemenea, Ponta a dat de înţeles că legea va fi promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

„Mi se pare inadmisibil ce face Ponta acum că va fi promulgată. Pur şi simplu lansează o zvonistică ca şi cum statul ăsta n-ar mai avea bariere de control. Este Avocatul Poporului şi preşedintele care sunt convins că vor opri această oroare legislativă”, a reacţionat Traian Băsescu.

„O oroare legislativă votată de PMP”, a răspuns Ponta.

Replicile dure nu s-au oprit aici.

Băsescu: „Eu nu am ştiut despre această lege, Ponta dragă. Degeaba spui că…Eram cu alte legi pe la Bruxelles”

Ponta: „Domnule Băsescu, seara nu sunteţi în stare să vorbiţi cu mine. După şase seara, culcaţi-vă!”

Jurnalistul Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii, a intervenit: „Haideţi să încercăm să ne respectăm atât cât se poate domnule Ponta”.

„A fost suficient să vină Ponta ca să dispară dialogul civilizat”, a afirmat Băsescu.

„Dacă ştiam că e o oră aşa înaintată şi domnul Băsescu e obosit ca de obicei, intram mai târziu”, a replicat liderul Pro România care apoi a închis telefonul.

În schimb, Traian Băsescu a continuat acuzaţiile la adresa fostului premier.

„E tonul prostului. Nu poţi să-i ceri nimic lui Ponta. În afară de agresivitate nu are nimic altceva cu care să vină într-o discuţie, adică nu poţi să-i ceri inteligenţă. Brutalitate şi agresivitate! Asta îl caracterizează (…)

Apropo de demagogie, mai avea puţin Ponta şi ar fi vrut să fie o libertate totală să deschidă tot şi cinematografe şi acum când vede 600 de îmbolnăviţi pe zi, cum i se pare demagogului Ponta situaţia sănătăţii în România”, a spus fostul preşedinte al României.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *