Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Showbiz

Scandal între Zanni și Elena Marin în Consiliu, la Survivor România

În tabăra Faimoșilor, după ce au pierdut jocul de imunitate în fața Războinicilor, un nou scandal a izbucnit. Elena Marin și Zanni de la Survivor România 2021 și-au arunca cuvinte grele. Ajunși în fața prezentatorului Daniel Pavel, reproșurile au continuat de ambele părți.
„Sunt un pic sensibilă pentru ca am avut o discutie foarte aprinsă inainte de consiliu. Sunt afectata, indurerata, ma simt pusa la zid, atat eu cat si familia mea si nu numai. Imi este greu, exact asa cum am zis. Nu m-am cerut acasa, numa cer acasa, dar asta nu inseaman ca nu ma afecteaza, ca nu imi este greu. Ma simt singura, nedreptatia si cred ca orice conflict si lucru pe care vrem sa il spunem ar trebui spus frumos, nu sa ne injuram de familie, de mama, de oameni careau trecut in nefiinta pentru ca nu e normal si nu e uman. Cu Zanni am avut discutia aprinsa.
Am fost la spital cand nu m-am simtit bine, nu stiu ce s-a intamplat pentru ca mi-a fost povestit de Georgiana.

Au inceput sa dea in varsta mea, in parul meu alb, in faptul ca sunt cotoroanta si nici nu pot să reproduc lucrurile astea. Mă scuzati. Mi-au fost furată de mai multe ori mâncarea. Nu am spus de la inceput, cei care mi-au fost alaturi au spus ca am gresit ca nu am spus. Cand am fost mai vocala, unul dintre oamenii pe care i-am banuit au fost Zanni si a inceput un conflict.
Sper ca acasa sa se fi vazut ca eu i-am spus că poate fi si el cel care a furat dar nu am certitutinea. Am vrut sa vorbesc sa vad daca cineva stie ceva. Nu puteam sa acuz fara sa stiu. El spune ca acest conflict a inceput pentru ca l-am acuzat pe el, lucru care nu este adevarat”, a spus Elena Marin, printre lacrimi.
Zanni o face praf pe Elena Marin, în Consiliu de nominalizare de la Survivor România 2021
„Nu imi sta in fire sa plang fara motiv, plangem cu motiv. O sa incerc sa am un discurs si sa raspund si in avans. La inceput am spus ca sunt salbatic si sa ma distrez, nu ma asteptam sa ajuns sa fiu atat de salbatic. E legea junglei.

Dar nu o sa accept sa fiu mancat de niste persoane care au un chip mai digerabil decat al meu, au o atitudine mai convingatoare pentru ca eu am un stil mai controversat. Nu ram sută la suta constient in ce ma bag. Imi cer scuze pentru tot ce am spus si ce am facut in aceasta emisiune, imi cer scuze pentru reactiile pe care le voi avea. Stiu ca atitudinea mea nu este acceptata asa usor. Ma lupt cu oricine pana la disperare. Eu stiu clar, nu imi place de Elena deloc, o văd cea mai falsă. Mi-a spus ca o marginalizeaza toata lumea, i-am spus că eu nu o plac deloc.

sursa

Citeste si...