Showbiz

Scandal mare la Puterea Dragostei. Roxana si Ionut era sa se i-a la bataie: „Stiu de ce e in stare!”

Scandal mare la Puterea Dragostei. Roxana si Ionut era sa se i-a la bataie: “Stiu de ce e in stare!”Se pare ca s-a iscat un mare scandal la emisiunea „Puterea dragostei”, tensiunile mari a provocat o cearta intre Roxana si Ionut, si in special si cu Bianca, relateaza www.wowbiz.ro.

Cunoscută pentru ieșirile ei acide din cadrul emisiunii „Puterea dragostei”, Bianca a mai avut o ceartă, de data asta cu Ionuț. Chiar dacă se află într-o relație cu Turcu, asta nu a cumințit-o în totalitate pe Bianca.

”Tu ce cauți, mă? Atenție? Du-te acasă că ai venit aici degeaba”, l-a atacat Bianca pe Ionuț. El a avut un răspuns care n-a făcut mai mult decât să o enerveze pe Bianca: „Tu ești cea mai falsă de aici!”.

”M-am temut puțin de Roxana. Știu de ce e în stare! Ce prinde, cu aia dă! L-a bătut și pe Ricardo. Numai victime sunt în jurul ei”, a declarat Ionuț.

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a fost protagonista unui episod care, probabil, va intra în istoria emisiunii, după ce, în fața camerelor de luat vederi, s-a încăierat cu Roxana, cele două ajungând să își smulgă părul din cap și să facă sângele să curgă.

Plecată din emisiune după ce s-a bătut cu Roxana, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a decis să spună ce s-a întâmplat în spatele camerelor de luiat vederi și de ce s-a ajuns la schimbul de pumni și meșe smulse în acea zi.

”Așteptam de ceva timp să dau replica pe acest subiect, toată lumea știe doar varianta Roxanei despre ce s-a întâmplat în casa ”Puterea Dragostei”. (…)

Ea s-a supărat pentru că am intervenit eu în discuție, noi anterior am mai avut o mică confruntare, și s-a răzbunat.

M-a jignit, nu vreau să reproduc cum, și a aruncat cu perna în mine.

Ea s-a ridicat și atunci m-am ridicat și eu pentru că nu accept să stau să vină cineva să dea în mine. Asta urma să facă și niciodată în viață nu o să stau să vină, cineva, absolut nimeni, să dea în mine. Ne-am tras și de păr, eram și eu cât se poate de ciufulită. (…)

Nu știu exact dacă ma lovit-o cu pumnul pentru că în momentele alea de adrenalină nu îți mai dai seama ce și cum.

Dar eu pot să spun că m-am apărat, că decât să dai tu, mai bine dau eu…

Care e mai rapid, câștigă. (…)

Ca să îmi fie mie bine, trebuia să mă apăr de ceea ce urma să facă Roxana”, a spus, în studioul WOWbiz.ro, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *