Politica

Se pregateste debarcarea lui Dragnea de la sefia PSD!

Se pregateste debarcarea lui Dragnea de la sefia PSD!Premierul Viorica Dăncilă a declarat că speră ca sentința în dosarul liderului PSD, Liviu Dragnea, să nu fie dată pe criterii politice.

Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la Vaslui, despre sentinţa în dosarul lui Dragnea, care va fi dată în următoarea zi după alegerile europarlamentare, că speră într-o decizie corectă a magistraţilor în cazul dosarului lui Liviu Dragnea și care să nu fie influențată de factori politici.

Aceasta a spus că nu comentează amânarea sentinţei până după alegerile europarlamentare.

Nu am de ce să comentez acest lucru. Este un lucru care ţine de justiţie, eu nu am făcut niciodată comentarii legate de Justiţie, dar sper ca Justiţia să aplice corect, să nu fie o judecată din punct de vedere politic. Nu avem ce să comentăm despre deciziile pe care le ia Justiţia”, a afirmat Viorica Dăncilă
Întrebată dacă s-ar impune schimbarea conducerii PSD, în cazul în care partidul nu ar obţine scorul dorit la alegerile europarlamentare, Dăncilă a spus că nu doreşte să facă scenarii şi că „are convingerea că PSD va obţine un scor bun la europarlamentare”.
Procesul lui Liviu Dragnea s-a încheiat. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit luni, pentru 27 mai, pronunţarea sentinţei definitive în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea. Tot azi, Radu Mazăre a fost adus din Madagascar, unde plecase pe 30 decembrie 2017.

Luni, Curtea Constituțională a României (CCR) a amânat până în data de 5 iunie decizia referitoare la sesizarea lui Florin Iordache cu privire la completurile de 3 judecători de la Înalta Curte. Această decizie ar putea influența decisiv procesul pe care Liviu Dragnea îl are acum la Curtea Supremă.

Citeste mai mult pe evz.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *