Actualitate

Sectorul 4: Masti medicale de protecție pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

Sectorul 4: Masti medicale de protecție pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-IlfovÎn contextul extinderii cazurilor de coronavirus, dar și a gripei sezoniere, Primăria Sectorului 4 anunță că oferă suport Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SAB-IF) asigurând măștile medicale de protecție necesare echipajelor de intervenție în caz de urgență.

Măsura a fost luată după ce SAB-IF a solicitat sprijin autorității locale întrucât stocurile de măști medicale s-au epuizat, iar timpii de onorare a noilor comenzi au crescut considerabil.

Sprjinul logistic oferit vineri nu va fi singular, stocurile de măști de protecție al acestei instituții urmând să fie refăcute de fiecare dată când va fi nevoie.

SAB-IF nu este singura instituție căreia Primăria Sectorului 4 i-a venit în ajutor. La sfârșitul săptămânii trecute, autoritatea locală a oferit Spitalului Bagdasar Arseni peste 15.000 de astfel de măști medicale de protecție.
Sectorul 4 al Municipiului București își reafirmă angajamentul de a pune la dispoziția autorităților, la cererea acestora, atât personal medical din rețeaua DGASPC Sector 4 cât și sprijin pentru completarea rezervelor de alimente și de medicamente, dacă acest lucru este cerut de autorități.
Mai mult decât atât, în caz de necesitate, Primăria Sectorului 4 va oferi orice fel de suport logistic unităților sanitare„, anunță instituția.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *