Stiri Nationale si Internationale.

Semneaza DEMISIA lui Liviu Dragnea din orice functie publica! Da mai departe..


Toata lumea ii cere demisia lui Liviu Dragnea, dar acesta nu doreste acest lucru, toti parlamentarii USR au intrat la el in birou pentru ai cere demisia de la Presedintia Camerei Deputatilor, relateaza www.libertatea.ro.

„Doream să afirm de aici, de la tribuna Parlamentului, că în calitate de lider al grupului PNL susţin Parteneriatul strategic încheiat cu Statele Unite ale Americii acum 20 de ani, susţin lupta împotriva corupţiei, susţin autonomia Justiţiei, ca atare consider neavenite, un abuz de putere, declaraţiile lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu şi solicit demisia preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Acesta nu ne reprezintă, nu îi reprezintă nici pe alegătorii care l-au votat, aşa cum nu reprezintă foarte mulţi oameni cinstiţi din această ţară”, a spus deputatul Raluca Turcan, de la tribuna plenului.

Distribuie si tu mai departe daca doresti acest lucru!

Distribuie


199 thoughts on “Semneaza DEMISIA lui Liviu Dragnea din orice functie publica! Da mai departe..

 1. laura kunz

  demisia borfasului infractor Liviul dragnea
  chiar o tara intreaga e imbecila????????? chiar am ajuns sa fim condusi de hoti siinfractori????????/ cum facem sa scapam de gasca infractionala de la guvernare si de infractorul dragnea?????? si de ministrul tudporica care este ministrul infractorilor?????/ cine ne poate ajuta???????

  Reply
 2. Emric

  Demisia ne-ai distrus tara ,ne-ai distrus populatia ,ne-ai distrus justitia,invatamantul,sanatatea, avutiile nationale …..afaraaaaaaaaaaa !

  Reply
 3. Munteanu lenuta

  CAT MAI REPEDE SA PLECE DE LA CONDUCEREA ROMANIEI ,,,,POATE CA MAI SUNT OAMENI CINSTITI SA NU ACCEPTE SA FIE CUMPARATI DE ,,,DRACU,, DRAC /NEA

  Reply
 4. Florina Valentina VELCU

  Este demis de infractiunile sanctionate de legea…. DEMIS din toate functiile…. un condamnat nu poate detine functii de conducted in nici un fel de institutie de stat.

  Reply
 5. Vasi

  Demisia e prea putin. Cer anchetarea, judecarea si condamnarea pentru toate infractiunile comise de acest infractor national, inclusiv a rudelor pana la gradul al 6-lea si inclusiv a rudelor prin alianta gen nora si neamurile ei.

  Reply
 6. TARZIU ANGELA

  ATUNCI CÂND TE CONDUC MINCINOȘII, HOȚII ȘI PROȘTII TU EȘTI LA FEL CA EI ! ALTFEL CUM ACCEPȚI ?!

  Reply
 7. DOINA CRISAN

  UN PENAL PUSCARIABIL CU EXECUTARE , DE DOUA ORI , NU IMI POATE ORDONA , MIE , CARE NU AM FURAT DIN AVUTUL STATULUI , SA RESPECT CEEA CE DEBITEAZA EL CU CAMARILA . SA SE RETRAGA ELEGANT , DACA STIE CE INSEAMNA ELEGANTA . DE DRAGOSTE DE TARA NU IL POT BANUI . NU ARE NICI EDUCATIA NECESARA . PENTRU DRAGOSTE DE TARA TREBUIE SA AI CEL PUTIN CEI SAPTE ANI DE ACASA . COMPORTAMENTUL MARLANESC AL LUI DRAGNEA IL TRADEAZA CA A LIPSIT DE LA CURSURI CEL PUTIN IN PRIMII ANI DE VIATA !

  Reply
 8. Marius

  Cred ca este suficient si motivul de a se obtine o pace in politica romaneasca si pentru a ne vedea de treaba si a merge mai departe .

  Reply
 9. A FRANCISC

  BORFASII TREBUIE SA STEA LA PUSCARIE NU SA FACA LEGI DEMISIA SI SA DISPARA SA PLATEASCA TOT PREJUDICIU ADUS STATULUI IMPREUNA CU BORFASII LUI

  Reply
 10. Cretu Dioleta.

  Demisia borfașule!I-ați secretarele,guvernul,pe Tăriceanu și pleacă!Voi PSD impreună cu ALDE și UDMR ați distrus țara.Demisia,borfașilor!

  Reply
 11. Clara

  demisia borfasului dracnea si urgentarea dosarelor, la puscarie cat mai repede, pe viata si confiscat absolut tot indiferent pe unde ese ascuns si la cine.

  Reply
 12. JEAN FERENT

  Te rugam sa parasesti toate functiile politice. In plus nu te mai ascunde in politica. Nu este nevoie de astfel de persoane ca si exemple. Multumim anticipat.

  Reply
 13. Dehelean Teodora

  Demisia intregului guvern si a tuturor celor care ocupa abuziv functii , vreau un parlament condus de oameni capabili , oameni tineri , buni gospodari ! .DEMISIA !!!!!

  Reply
 14. Ovidiu

  DEMISIA!! Poporul te demite! Nu am nevoie de un las misel sa ma apere! Avocatul poporului nu poate fi numit politic!

  Reply
 15. rexrapidistul

  Cam multi idfioti cer demisia lui Dragnea, noroc ca mai multi romani nu sunt de accord cu aceste creaturi scarboase si imputite din jurul nazistului si al turmelor infecte mumite pnl si usr!

  Reply
 16. Ricavio

  Demisia.Nu vreau sa fiu reprezentata de un condamnat penaI! Romania trebuie condusa de oameni moraIi,cu viziune pt. dezvoItarea tarii!

  Reply
 17. Marinel

  Susţin lupta împotriva corupţiei, susţin autonomia Justiţiei, maniera de lucru a lui lui Liviu Dragnea pentru mine este un abuz de putere motiv pentru care solicit demisia preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

  Reply
 18. Acsenciuc Lenuta

  Demisia, fara penali si dictatori in functii publice ! Judecat si confiscata toata averea familiei Dragnea !!!

  Reply
 19. Elena

  Demisia, fara penali si dictatori in functii publice ! Judecat si confiscata toata averea familiei Dragnea !!!

  Reply
 20. Valentina Galaoan

  Demisia! O asemenea persoana care gireaza legi doar in interesul lui si este condamnat penal , nu ma reprezinta.

  Reply
 21. Memet Sucuredin

  Justiția să își facă datoria, să respecte constituția și legile în vigoare.
  Demisia, aplicarea sentintelor judecătorești și confiscarea averilor.

  Reply
 22. Maxim Gheorghe

  Demisia gunoi penal! Ai distrus ROMÂNIA și ai făcut praf orice urmă de democrație pentru interesdele tale meschine! Dispari după gratii, caricatură născută în Gratia!

  Reply
 23. Teodorescu Adriana

  ustiția să își facă datoria, să respecte constituția și legile în vigoare.
  Demisia, aplicarea sentintelor judecătorești și confiscarea averilor.

  Reply
 24. Virginia Stanciu

  DEMISIA liviu dracnea !!!!!!!!! Nu poti reprezenta un popor de oameni cinstiti!!! DOAMNE-AJUTA!!!

  Reply
 25. Dorina Balan .

  Acest individ si-a propus sa ne distruga definitiv pentru propriul interes !

  Trebuie facut ceva urgent pentru a scapa de dictatorul Dragnea si slugile lui !

  DEMISIA !!!

  Reply
 26. Serena Victoria Varga

  Demisia celui mai mare infractor politic din istoria Romaniei ! Demisia asasinului Justiției ! Demisia analfabeti, complice la distrugerea României!
  Încarcerarea pe viata a tuturor coruputilor si hoților de la guvernare !

  Reply
 27. Lusa

  DEMISIA penalului DRACnea…si a coruptilor si analfabetilor din partidele de guvernare…Confiscarea averile si dupa gratii toti!!!!

  Reply
 28. Iuly Mary Grecu

  DEMISIA DRAGNEA -NU TE-AM ALES NOI- TI-AI CUMPARAT VOTURILE AI AVUT TUPEU CARE A TINUT PANA ACUM !!! GATA

  Reply
 29. viorica tataru

  Cer demisia pentru infractorul Liviu Dragnea care distruge pas cu pas Romania si care doreste sa ne scoata din UE la ordinul unor tradatori de tara!

  Reply
 30. Carmen Stanescu

  DEMISIA din orice functie publica! Daca PSD-ul persista in a-l pastra la conducere, inseamna ca ii accepta si agreeaza statutul de mafiot „Il Capo dei tutti Capi” (asta in cazul in care nu se lasa prostit de minciuni si intimidat de tiranie)! Insa daca PSD-ul ar mai vrea sa se mentina in spatiul politic, atunci ar trebui sa se delimiteze, INTEGRAL, de corupti si infractori imbogatititi prin frauda …. ca doar se proclama PARTID DE STANGA (egalitate sociala)!!!

  Reply
 31. Valentina Daniela Traicu

  Demisia nu numai a lui Dragnea sa demisioneze toti corupti si toti penali din functiile publice!

  Reply
 32. Carmen

  Acest individ penal,lipsit de scrupule,care ne distruge tara,sa fie demis din toate functiile si sa-si ocupe locul binemeritat ,in inchisoare!!!!

  Reply
 33. Rosana

  Am ajuns la fundul prapastiei. Ajunge ! Poporul roman are o limita. Asa cum a trecut epoca fanariota asa va trece si asta .O mare rusine in istorie o sa ramana o parte din poporul roman , cel pasiv si cel care a votat si va vota fara sa se gandeasca la viitorul copiilor lor, complici cu tradatorii de tara !

  Reply
 34. miller maria magdolna

  cum s a putut sa junga aicii ca hotii sa conduca un stat cu omeni cinstiti , pasnici si debuna credinta ?a juns ca a avut multi sustinatori care au furat sub obladuirea lui poporul nu mai rabda nelegiuirile , si de rea credinta , care a domnit deasupra , Romaniei ? sa spunem ca a fost o greseala ca nu s au trezit mai devreme , sa nu ajungem la sapa de lemn , sa ne fie o invatatura , si o vigilenta impotriva celor care au tendinta DICTATORIALA , NU MAI DORIM ASTFEL DE OMENI LA CONDUCEREA ROMANIEI !!

  Reply
 35. Florica Andra

  Cred ca ar fi normal toti cei responsabili sa demisioneze….Toti sustinatorii ,aparatorii lor… Cum e posibil ca nici DNA,nici ANAF…nimeni nimeni sa nu se sesizeze… dar sant toti o apa si un pamant… Noi tot semnam si cu asta ramanem…ei fac legi impreuna cu cei de la justitie( bineinteles foarte putini care mai tin dreptatea in mana) ….asa ca jos toti cei care s.au imbogatit duoa revolutie fara a putea justifica averea.. Acuma hotii au devenit peste noapte oameni de afaceri… SA fie toti,dar toti si cei din teritorii,dati jos si adusi copiii din strinatate tineri,capabili ,inteligenti sa creeze o lume noua,, Nu cu relicvele astea in functie ramane totul neschimbat… Nu vedeti cate meschinarie,cata hotie,cata marsevie,minciuna,nesimtire… ca ei cred ca au mostenit tara…sant pusi acolo sa vorbeasca de la naltime si sa fure…asta e menirea lor…

  Reply
 36. Neluta Staicut

  Este inadmisibil sa fim condusi de o persoana care nu ne reprezinta!!!
  O penal…condamnat…care face totul sa scape de aceasta condamnare…care ameninta un popor intreg…care este iresponsabil…(si-a bagat baiatul in afaceri necurate fara sa gandeasca cat rau ii face) un personaj care nu doreste binele acestei tari ci doar propria sa imbogatire…
  Nu-i pasa de aceasta tara!!!
  Nu-i pasa de cetatenii acestei tari care aleg drumul pribegiei…pentru ca in aceasta tara nu au nici o sansa sa-si creasca copii frumos si decent.
  Un ipocrit…incoltit care a improscat cu noroi oameni care au indraznit sa i se impotriveasca…
  DEMISIA LUI SI A TUTUROR CELORLALTI PENALI DIN CLICA SA…DIN ORICE FUNCTIE PUBLICA AR FI !!!
  SA NE LASE…SI SA-SI VADA DE DRUM…SLAVA DOMNULUI CA A FURAT SUFICIENT CA SA NU MAI FIE NEVOIE SA NE INCURCE CU PREZENTA SA!!!

  Reply
 37. Maria Merkl-Solomon

  Cer demisia lui Dragnea cu guvernul de mafioti cu tot ,ca ne aduce la sapa de lemn,distruge si vinde tot ce este bun in Romania.Cetatenii acestei tari merita o alta soarta dar trebuie si ei sa se miste,sa se mobilizeze,sa-si recapete demnitatea si dreptatea.Ridicati-va cetateni ai Romaniei !

  Reply
 38. Eftimie Daniela

  Dragnea nu ma reprezinta nici pe mine nici familia mea si nici tara mea Nu a facut decat sa si reprezinte interesele personale si de grup infractional ceea ce nu e corect DEci vreau DEMISIA lui

  Reply
 39. Eftimie Daniela

  Intrucat nu reperezinta interesele statului roman acest infractor Dragnea vreau ca sa si dea DEMISIA Este suficient 29 de ani de furt minciuna ipocrizie falsitate prostie si idiotenie Dragnea nu este compatibil cu functia pe care o ocupa .

  Reply
 40. vasile ungureanu

  acesti penali si prosti care conduc romania ar trebui eliberati din functii publice pentru tot restul vieti

  Reply
 41. makoreorghea gh

  n-am crezut ca sistemul comnist va cadea.ceea ce ma intriga este faptul ca se pare o restauratie prinn tot ceea ce fac PSD-ti.incredibil.dar…..cred e vina noastra, suntem un popor blestemat se pare.

  Reply
 42. Georgeta

  Cu cat acest “”om”” ( sobolan cum Dragnea se refera la oameni ) v-a ramane in functii de conducere cu atat tara v-a avea mai mult de suferit ! Pentru interesul lui personal distruge tot !
  Fara cretini, infractori si dusmani al poporului roman in conducerea Romaniei !

  Reply
 43. Andreea

  Demisia tara asta nu ca ajunge nicăieri cât coruptia e la putere!Sa va fie rusine ca faceti tara de râsul lumi!Avem copii care au multe nevoi dar va gânditi numai la voi sa va fie vouă bine ca de românii nu va intereseaza!Rusine jos coruptia si Demisia!

  Reply
 44. Atanasiu radu

  Demisia și nu numai lichidarea la zid precum Ceausestii plus confiscarea tuturor bunurilor deținute de el și familia lui ca asa fac majoritatea acuma nu-și mai pun bunuri pe numele lor….. Din toată inima îmi doresc și știu ca va veni ziua când toate gunoaiele astea de politicieni vor plăti cu vârf și îndesat pt urinarea României toți… Absolut toți ce au furat merita soarta asta futule morții în gat!!!!

  Reply
 45. Fanica

  DEMISIA, anchetarea, judecarea si condamnarea pentru toate infractiunile comise, inclusiv a celor care i-au fost alaturi si l=au sustinut

  Reply

Lasă un răspuns