Semneaza petitia! Pentru retragerea lui Liviu Dragnea din parlament si de a ocupa orice functie!


Semneaza petita pentru al retrage pe Liviu Dragnea din parlamentul Romaniei si de a ocupa orice functie, aici petitieonline.net.

Totul se bazeaza pe credibilitatea semnaturilor al romanilor din aceast apetitie semnata, corectitudinea si seriozitatea informatiilor din urma comentariilor pe site-ul de socializare pentru care au devenit esentiale.

Ele contribuie in mod clar la consolidarea mesajului transmis prin intermediul unei petitii.

 

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!54 thoughts on “Semneaza petitia! Pentru retragerea lui Liviu Dragnea din parlament si de a ocupa orice functie!

 1. Panicz Viorica

  Nu-mi apartin mie aceste afirmatii ,dar cred in ele.Cu stanga nu poti sa-ti faci nici cruce,cu atat mai putin sa conduci o tara. Imi place culoarea rosie ,dar nuai la imbracaminte!

  Reply
 2. Gabriel Pascu

  Avem România din ’89! Comunism! Industrie cât cuprinde! Dar și sărăcie. Avem, de asemenea, China de astăzi! Comunism, industrie și, ghiciți ce: trai decent (în medie). Care este diferența de principiu? România avea industrie pentru a ține poporul ocupat și sărac (cu un proletariat numeros care să-i susțină pe comuniști) = paranoia relativă la pericolul îmburghezirii. China are industrie care-i îmbogățește pe unii, dar care “le ocupă tot timpul” acestora, astfel că nu mai sunt preocupați să lupte cu comunismul ci cu concurența?! Singura problemă în China este că “economicul” se “ajută de multe ori de “politic”, așa cum bine știm. Ceea ce i-a obligat pe comuniștii chinezi să evolueze, să învețe economie reală. Sunt “de stânga” ambele exemple? Evident! Cu cine seamănă PSD (Dragnea)? Cu România! Este o coincidența că și Oltenia seamănă (ca nivel de trai) cu România? Nu! Am să vă spun lucruri pe care, cu siguranță, le știți.
  1) Oltenia l-a votat pe Dragnea (care face jocurile acolo?!)! 
   2) Oltenia este săracă!
  3) Sărăcia Olteniei NU ESTE NATURALĂ! Dragnea o impune în manieră mafiotă (cenzurează drastic investițiile din regiune).
  4) Rezultă că Oltenia depinde de ajutoare sociale și/sau pensii (de guvernarea PSD) într-o măsură mai mare decât alte regiuni ale țării. Oltenii SUNT FORȚAȚI să voteze PSD!
  5) Această “tehnică”, extinsă la nivelul țării, IMPUNE sărăcia ca orânduire socială. Așa că SĂRĂCIA României NU ESTE NATURALĂ! Ea este impusă de neocomuniști! Neocomunismul nu se stabilește astăzi pe linie de genealogie doctrinară ci, exclusiv, în raport cu metoda MAFIOTA A IMPUNERII SĂRĂCIEI (baza socială a comunismului – cosa nostra)!
  Dragnea este MAFIOT NU ȘMECHER!

  Reply
 3. Balogh

  Vrem să-i fie retrase toate drepturile lui DRAGNEA LIVIU de asi mai exercita o funcție publică Sa nu mai poată fi membru de partid al nici unui partid Sa nu mai poată sa ocupe locuri de conducere Sa fie tras la răspundere pentru toate faptele săvârșite cu ocazia alegerilor parlamentare din 2016 Să-i fie confiscată toată averea dobândită pe cai ilegale Vă rog să semnati această petiție și să o distribuiți cât mai mulți Asa poate ca cineva ne va auzi ruga . Pentru petiția pentru demisia lui Victor Ciorbea sa strâns peste 120000 de semnături!
  Noi acuma pentru DRAGNEA câte vom putea strânge??? . Vă mulțumesc frumos tuturor
  https://petitieonline.net/petitie/42345146/semneaza

  Reply
 4. Deaconu Constantin

  Condamnatilor penali, trebuie sa li se interzica accesul in politica si in functii de demnitari, in perioada executarii pedepsei pana la termenul la care acesti condamnati penali au dreptul de a fi reabilitati !

  Reply
 5. Carstea Valeriu

  Nu doar Dragnea se afla in acest caz.
  Legea trebuie respectata de toti.
  Nimeni nu-i mai presus de ea.

  Reply
 6. Nicolae Adrian Robanescu

  Este un intrus in politica corupt,mincinos,dur in relatia cu alti politicieni care nu sunt de acord cu masurile populiste fara acoperire ,luate de guvernul sau.Nu stie ce este dialogul in politica.S-a cocotat in fruntea PSD, pe care il va duce la disolutie.In Judetul Teleorman a strans o avere cu mijloace ilicite,datorita functiei detinute,presedinte al CJ.Are o condamnare cu suspendare in dosarul Referendum pentru demitere Traian Basescu.Are un al doilea dosar penal pe rol.Un astfel de careerist grobian si mafiot,nu are ce cauta in politica.Sunt de acord cu demiterea sa din toate functiile de partid si de stat,iar averea sa ,obtinuta ilicit,sa-I fie confiscate.

  Reply
 7. strete maria

  Nu pot semna petitia , nu se deschide nimic , nu suntem lasa-ti sa semnam , le este frica ticalosi ca suntem multi

  Reply
 8. Muntean

  Să fie demis …. nu poate să distrugă o țară la plăcerea lui …. nu sunt toți marionete asa cum vrea el ….. ca cei din jurul lui …. niste lingai….

  Reply
 9. pincova tiberiu ion

  Trebuie continuata lupta anticoruptie, nu intarirea caracatitei comuniste, a grupurilor de interes si infractionale, trebuie tinut cont de legi,de scoaterea definitiva din toate functile de stat a comunistilor, infractorilor cu sentinte definitive.

  Reply
 10. Cezar

  Antenta 24 e un site de cacat, cu stiri Bomba, ultra nemaipomenite, groaznice s.a.m.d. … cautati un site de incredere nu aici printre jurnalisti penibili !!!!

  Reply
 11. Cristian

  Cum am subliniat în toate articolele care au apărut cu acest specimen să i se confiște averile pe care le-a făcut pe cale ilicită, să nu mai ocupe nici o funcție de conducere niciodată și să nu facă pușcărie, ci să fie tras pe roată! Horia, Closca și Crisan au murit pentru țară, au luptat pentru libertatea poporului. În schimb, această reptila jegoasa luptă împotriva poporului român!Face parte din această elită mondială criminală de rahat care vrea să nimicească populația lumii, reducând-o la 800 de milioane, pentru a putea fi controlată foarte ușor. Este nevoie de o revoluție mondială împotriva acestor declasati umani, conduși de cei mai mari criminali ai planetei :Rockfeller, Rotschild, Gates, Soros,case regale și toată clica lor de rahat.Avem nevoie de dragoste, iubire, compasiune, serenitate, înțelegere, libertate si Pace pe această planetă minunată!

  Reply
 12. Vacaroiu Dan-Gabriel

  In 89 am luptat cu comunistii,am fost ranit,si medicul care m-a tratat si operat la Targoviste m-a intrebat daca doresc certificat de revolutionar …la 20 de ani nu ma interesa si nici acum..am renuntat…convins fiind ca vom fi o tara democrata si libera. Acum am blestemat toti votantii comunisti…….incapand cu pensionarii,prostii comunistii,tiganii si asistatii sociali. Eu am luptat la Targoviste pe platou la Prefectura sa starpim comunismul si astia il aduc inapoi???? nu suntem noi satui de comunism…??? a fost odata dar in Eurapa mileniului 3 am ramas singura tara cu un parlament si guvern……..si mai presus de toate un sistem comunist sustinut,promovat si perpetuat de infecta rasa de prosti si comunisti.

  Reply
 13. Michael end Michael

  Acest personaj NU are ce cauta in cladirea Parlamentului, dar in Fruntea unui Partid, NICI ATAT! NU mai vorbesc de dorinta lui apriga de,,taran capatuit” sa fie in fruntea tari. DOAMNE FERESTE!!!

  Reply
 14. florinel

  cu nebunii nui bine sa te pui ! a fost votat sa ramina ! cui nui convine nu are decit ! sunt curioasa sa vedem citi semneaza ! trebuia sa mergeti la vot nu sa latrati aiurea ! suntem multi si il sustinem pe dragnea !

  Reply
 15. Belu Petru

  Da semnez sa fie scos de pe esichierul politic PSD si conducatorii lui puscariabili Dragnea care isi imagineaza ca Romania e mosia lui.

  Reply
 16. Hele Gheorghe

  De acord, dar ar fi necesara demiterea guvernului, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate, precum si scoatrea psd in afara legii.

  Reply
 17. Ionel Cojocariu

  Poate ar fi mai bine dacă am avea puţină răbdare. Omul îşi va demonstra cât de curând incompetenţa politică iar programul lui fantezist va da kix. Semnăturile acestea vor atrage în curând ura acelor alegători care, în micimea matematicii lor, se cred majoritari. Ei vor înţelege până la urmă că reprezintă cam 0,6 x 0,4 = 24% din populaţia Romăniei cu drept de vot. Ar fi mai util, cred eu, să cerem aprobarea votului la distanţă! În acest fel am putea acorda şanse reale tuturor românilor de a vota pentru viitorul ţării lor. În prezent lucrează foarte mulţi tineri în afara ţării iar aceşti tineri, vor să trăiască şi să muncească în România dar nu pot pentru că exprimarea lor prin vot nu este deocamdată posibilă în Rpmânia. Foarte mulţi tineri care locuiesc în România nu pot vota deoarece lucrează în alte oraşe decât cele de domiciliu şi, din motive discutabile, nu au mutaţii/vize în respectivele localităţi. Haideţi să cerem votul la distanţă şi să trezim generaţia tânără la viaţă. Ne va fi mai de folos decât să ne luptăm cu fantomele unui comunism care se încăpăţânează să-şi revitalizeze moroii.

  Reply
 18. MORAR IOAN

  ACEST TELEOLTEAN DRAGNEA SR TREBUI SA AIBA BUN SIMT SA PLECE DIN PARLAMENT CU TOTI PENALII DAR NU VREA.CRED CA CEI CARE NU AU FOST LA VOT AR TREBUI SA IASA IN STRADA SA CEARA ALEGERI ANTICIPATE SI SA SE PREZINTE LA VOT.

  Reply
 19. Roibu Ioan

  Va rog citi-ti atent aceasta PETITIE , va spun cu mana pe inima si in cunostinta de cauza ce se cere sa semnati . Sunt un cetatean care doreste democratie , dar aceasta este o uzanta ordinare a celor de la televiziunile penalilor . Eu nu o semnez, nu sunt de acord cu ea ,voi face-ti cum va cere constiinta , dar este din nou o manipulare . In loc sa fim uniti toata natiunea spre binele tuturor ,dam dovada din nou ca suntem fanarioti nu romani si ne mancam ca cainii !

  Reply
 20. Mircea

  Condamnatilor penali, trebuie sa li se interzica accesul in politica si in functii de demnitari, in perioada executarii pedepsei pana la termenul la care acesti condamnati penali au dreptul de a fi reabilitati !

  Reply
 21. Dragoescu Calin

  gunoi penal AFARA si la puscarie cu el…TAIETILE CAP
  daca exista locuri pentru CALAI, pentru executia celor corupti, eu caut de lucru pe acest post

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.