Stiri Nationale Si Internationale.

SEMNEAZA! Vrei ca Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu sa fie inchisi din cauza revolutiei?. Acestia au ordonat celor 10 mii de mineri sa omoare cu bate!


Dezvaluiri ingrozitoare de la revolutie, acesti trei oamenii au ordonat zecilor de mii de mineri sa omoare tot ce prind in strada, Petre Roman, Ion Iliescu si Virgil Magureanu, au provocat o tragedie ingrozitoare in acel moment, relateaza cyd.ro.

Acest articol s-a produs pentru a distribui romanii sa afle toata lumea adevarul, incat cineva sa formeze o petitie pentru a fi inchisi acesti trei vinovati.

 

“Prezenți joi seară în studioul RomâniaTV, avocatul Lucian Bolcaș și fostul șef al Poliției Române Pavel Abraham au anunțat pentru zilele următoare o lovitură năucitoare a procurorilor.

Mai precis Pavel Abraham a spus că în zilele următoare, procurorii vor face o mișcare spectaculoasă pentru a îngropa scandalul Ghiță, fiind completat de Bolcaș care a specificat că ar fi vorba de dosarul Mineriadei.

Desigur că singura posibilă mișcare spectaculoasă ar fi reținerea lui Ion Iliescu, Petre Roman și a lui Virgil Măgureanu”, dezvăluie Dorina Lascăr în Curentul.

Cei trei sunt acuzați că în perioada 11 — 15 iunie 1990, „au decis, organizat și coordonat un atac generalizat și sistematic, lansat împotriva unei populații civile, respectiv împotriva manifestanților din Piața Universității din București, precum și a populației Capitalei, atac în care au implicat participarea forțelor armate ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naționale, Serviciului Român de Informații, precum și a unui

Așa că Abraham și Bolcaș, bine relaționați în justiție ori au o informație în acest sens, ori cu experiența lor din interiorul sistemului judiciar intuiesc ceea ce va urma.

 

Distribuie


73 thoughts on “SEMNEAZA! Vrei ca Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu sa fie inchisi din cauza revolutiei?. Acestia au ordonat celor 10 mii de mineri sa omoare cu bate!

 1. Rodica

  Cum, au reușit insfarsit procurorii sa strângă probe?! Atunci sa-i trimita la judecată, judecata in instanță, nu judecată populară, ca de asta platim taxe, sa se ocupe specialiștii!!!

  Reply
 2. Eugen

  Sa fie inchisi intr-o cusca zabrelita si lasati la soare cu apa si mancare dumineca in piata universitatii. Cu poze si toate tradarile de neam. Sa stie toti ca trebuie sa dea socoteala pentru actiunile impotriva poporului roman.

  Reply
 3. iosif enasel

  Au scapat jegurile ROMANIEI, la puscarie golanilor , sa vi se usuce coaiele si limba gunoaielor, ca mult a suferit si mai sufera romanii si stranepotii, din cauza voastra animalelor cu chip de om !!!

  Reply
 4. Popa Ioan

  sigur , ei sint tradatori de neam , ei au pornit distrugera si subminarea economiei Romaniei si sint vinovati pentru maoartea a sute de oameni in asazisa revolutie si dupa ani’90

  Reply
 5. Dorina

  Totul a fost regizata de securitate. Aducetiva aminte ce a spus Marian Munteanu; “” minerii care ma-u snopit in batae aveau mainile curate/fine si erau antrenati””” Procurorul general al Armatei care a instrumentat dosarul revolutiei, a spus; “” in 89″ revolutia a fost o regie a securitatii militare pentru caderea lui Ceausescu, masele a fost usor de manipulat pe fondul neajunsurilor”” si etc-uri. Ministrul de dupa 89′ Magureanu, a mai spus; “” nu este nevoie de reforma in securitate, toti ofiterii se vor pensiona si locurile vor fi ocupate de tineri necompromisi”…

  Reply
 6. Daniel

  Facesti cum vreti, dragilor !
  Pentru un hot de buzunare, intrebati cetatenii daca trebuie sa plateasca in fata legii pentru faptele lui ! ?
  Pentru tara si cetatenii onesti ai acesteia, voi avea respect etern, dar pentru aceasta mizerie de stat si pentru institutiile lui, NICIODATA !

  Reply
 7. CHITU MIHAIL-EUGEN

  DA ! Semnez dar trebuie precizat ca bagati MINERIADA DIN IUNIE 90 in aceeasi oala cu asazisa Revolutie care dev fapt a fost lovitura de STAT !!!

  Reply
 8. MIHALACHE LAVINIA NICOLETA

  DA, SUNT DEACORD SA PLATEASCA CU ANI GREI DE INCHISOARE PENTRU TOATE RELELE FACUTE.

  Reply
 9. Mihai Elena

  Sa plateasca cei care sunt vinovati si sa se spuna tot adevarul despre asa zisa revolutie din 1989! Sa se spuna cine a dat ordin sa se traga, cine a tras si cine au fost”teroristii”!

  Reply
 10. Eugen Andriescu

  Pentru tot ce au facut ,astia ar trebui schingiuiti si pus sare ,nu merita omorati,ar fi o onoare pentru ei ,taiati si pus sare .

  Reply
 11. Darie Iulia

  Nu are relevanta sa fie inchisi EI , ci sa li se confisce averile celor care au luat ilicit bunurile romanilor . Se stiu ei care sunt . Trebuiesc depistati de cei in drept Nu sa fie inchisi , doar sa li se taie din venituri ( suplimentare ) si confiscarea averilor .

  Reply
 12. Petrescu Florin

  Așa cum noi , cei de rand , dacă greșim cu ceva plătim, tot așa sa plătească și ei , dacă se dovedește ca au greșit! Legea sa fie pentru toți, nu doar pentru unii !

  Reply
 13. COSTACHE MARICEL

  Vreau ca toti cei responsabili de dezastrul adus Romaniei sa fie trasi la raspundere .Vreau ca statul sa l-e confiste averile facute ilicit de la toti politicienii.

  Reply
 14. Chiti Elena Gabriela

  Să meargă toți la pușcărie , care au greșit față de popor :care au furat , mințit , omorât , care au vândut țara , pe nimic și fac legi pentru ei ……..

  Reply
 15. eugen serban cheudeanu

  DAA toata clasa politica ,administratie trebuie condamnati si nu in puscarie,REDESCHIS ORGANIZAREA DE SANTIER DE LA CANAL DUNARE SI TERMINAT CANALU CU EI,CAND SE TERMINA CANALU SA-I DE-A BUCURESTILUI ALTERNATIVA DE ESIRE LA PORT,ATUNCI VOR FI LASATI LIBERI,CU CONDITIILE IN CARE AU TRAIT SI MUNCIT CEI LALTI CONSTRUCTORI DE LA CANAL

  Reply
 16. Johnny

  Sa i inchida futui in gura de scarbe ordinare,comunisti spurcati..acolo le e locu,acolo sa moara.

  Reply
 17. Maria Mândroane

  Judecata poporului. Daca ei au impuscat pe Ceauşescu, care a fost bun patriot,
  merită o soartă mult mai rea, fiindca au vândut România!!!

  Reply
 18. Mihai Tanase

  Cei care au fost de buna credinta in 1989 au strigat LIBERTATE ! Nu privilegii, si scutiti de taxe, impozite, etc. Sunt oameni care au fost raniti, sau urmasii celor decedati care trebuiesc remunerati cu ceva in asa fel sa nu fie povara pentru cei care ii ingrijesc. Pentru ei da ! Restul cei care au confiscat asa zisa Revolutie ( LOVITURA DE STRAT ) = NIMIC. Sa platesca pentru tot si cu tot ceea ce au acumulat necinstit sau prin legi speciale facute special pentru ei.
  Da, puscarie pentru toti !

  Reply
 19. Stroea Stefan

  eu nu sunt Dumnezeu sa jotarasc sau sa judec si nu pot sa zic nimica dar au gresit si este omenesc lucrul acesta Dumnezeu ii va judeca

  Reply
 20. Stoenescu

  DA !!!

  Păcat.
  păcat,
  de sîngle vărsat !!!

  Jos comunismul !!!

  Libertate, Libertate, Libertate.

  Așa am strigat în 21 Decembrie ’89 impreună cu tatăl meu (arestat lîngă Sala Dalles în 21.12.89 și dus la cercetări în acea noapte, rămînînd fără ochiul stîng în urma interogatoriilor iar apoi dus la Jilava
  fortul 3 )
  Iar eu împușcat în seara de 22.12.89 în momentul cînd se oprise curentul, lumina în zona CC-ului, în timp ce vorbea Caramitru la balcon, eu mă aflam pe mașina din dreapta cu megafoane, băiatul din dreapta mea cel cu fularul alb legat la cap (Sorin)😥😥 a fost împușcat în cap iar eu în genunchi 😥😥, au urmat tratamente, recuperare medicala, ani la rînd declarații la procuratura militară, expertize la IML, reconstituire, toate acestea pentru ce ???
  Pentru răspunsul dat de procuratura militară a României : ÎMPUȘCAT DE PERSOANE NECUNOSCUTE 😥😥😥😥
  M-am constituit parte civilă în dosarul din procesul revoluției 🤔🤔🤔 dar după un timp LAPTE BATUT, ALES BULES.
  Asta sa întîmplat și cu urmașii celor decedați și cu prietenii mei de suferință 😥😥😥😥
  Acum este randul generației PRO să facă ceva în privința CĂPUȘELOR ȚĂRII care ne-a adus la SAPĂ DE LEMN 👍👍👍
  Vă doresc sănătate și numai bine 👍

  Reply
 21. aliex

  Procurorii care tin atatia ani un dosar , ar trebui arestati pentru complicitate cu faptasii. Ca au lasat infractori sa zburde printre noi atata timp !!!

  Reply
 22. ION

  da sa fie inchisi si nu numai ei ,trei cu toti care sunt asemenea lor in genreal toti PSDisti care sont contra unei democratii ca in tarile democrate cum e de exemplu austria.si in plus confiscarea tuturor averilor celor care intra in aceasta grupa de paraziti .

  Reply
 23. DORNEANU CAMELIA

  DA , SI NU NUMAI DIN CAUZA REVOLUTIEI , CI SI PENTRU CA EI AU DISTRUS ECONOMIA ROMANIEI . AU DESFIINTAT INTREPRINDERILE , FABRICI SI UZINE , LASAND MUNCITORII PE DRUMURU SI FORTANDU-I SA IA CALEA PRIBEGIEI PENTRU O BUCATA DE PAINE , DOAR PENTRU CA ASA LE-A POTUNCIT UE . MERITA SA FIE JUDECATI SI CONDAMNATI CA VISINESCU , PENTRU CA SI EI SUNT FOST UN FEL DE CRIMINALI .

  Reply

Lasă un răspuns