Stiri Nationale si Internationale.

SEMNEAZA! Vrei ca Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu sa fie inchisi din cauza revolutiei?. Acestia au ordonat celor 10 mii de mineri sa omoare cu bate!


Dezvaluiri ingrozitoare de la revolutie, acesti trei oamenii au ordonat zecilor de mii de mineri sa omoare tot ce prind in strada, Petre Roman, Ion Iliescu si Virgil Magureanu, au provocat o tragedie ingrozitoare in acel moment, relateaza cyd.ro.

Acest articol s-a produs pentru a distribui romanii sa afle toata lumea adevarul, incat cineva sa formeze o petitie pentru a fi inchisi acesti trei vinovati.

 

“Prezenți joi seară în studioul RomâniaTV, avocatul Lucian Bolcaș și fostul șef al Poliției Române Pavel Abraham au anunțat pentru zilele următoare o lovitură năucitoare a procurorilor.

Mai precis Pavel Abraham a spus că în zilele următoare, procurorii vor face o mișcare spectaculoasă pentru a îngropa scandalul Ghiță, fiind completat de Bolcaș care a specificat că ar fi vorba de dosarul Mineriadei.

Desigur că singura posibilă mișcare spectaculoasă ar fi reținerea lui Ion Iliescu, Petre Roman și a lui Virgil Măgureanu”, dezvăluie Dorina Lascăr în Curentul.

Cei trei sunt acuzați că în perioada 11 — 15 iunie 1990, „au decis, organizat și coordonat un atac generalizat și sistematic, lansat împotriva unei populații civile, respectiv împotriva manifestanților din Piața Universității din București, precum și a populației Capitalei, atac în care au implicat participarea forțelor armate ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naționale, Serviciului Român de Informații, precum și a unui

Așa că Abraham și Bolcaș, bine relaționați în justiție ori au o informație în acest sens, ori cu experiența lor din interiorul sistemului judiciar intuiesc ceea ce va urma.

 

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

51 thoughts on “SEMNEAZA! Vrei ca Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu sa fie inchisi din cauza revolutiei?. Acestia au ordonat celor 10 mii de mineri sa omoare cu bate!

 1. Rodica

  Cum, au reușit insfarsit procurorii sa strângă probe?! Atunci sa-i trimita la judecată, judecata in instanță, nu judecată populară, ca de asta platim taxe, sa se ocupe specialiștii!!!

  Reply
 2. Eugen

  Sa fie inchisi intr-o cusca zabrelita si lasati la soare cu apa si mancare dumineca in piata universitatii. Cu poze si toate tradarile de neam. Sa stie toti ca trebuie sa dea socoteala pentru actiunile impotriva poporului roman.

  Reply
 3. iosif enasel

  Au scapat jegurile ROMANIEI, la puscarie golanilor , sa vi se usuce coaiele si limba gunoaielor, ca mult a suferit si mai sufera romanii si stranepotii, din cauza voastra animalelor cu chip de om !!!

  Reply
 4. Popa Ioan

  sigur , ei sint tradatori de neam , ei au pornit distrugera si subminarea economiei Romaniei si sint vinovati pentru maoartea a sute de oameni in asazisa revolutie si dupa ani’90

  Reply
 5. Dorina

  Totul a fost regizata de securitate. Aducetiva aminte ce a spus Marian Munteanu; “” minerii care ma-u snopit in batae aveau mainile curate/fine si erau antrenati””” Procurorul general al Armatei care a instrumentat dosarul revolutiei, a spus; “” in 89″ revolutia a fost o regie a securitatii militare pentru caderea lui Ceausescu, masele a fost usor de manipulat pe fondul neajunsurilor”” si etc-uri. Ministrul de dupa 89′ Magureanu, a mai spus; “” nu este nevoie de reforma in securitate, toti ofiterii se vor pensiona si locurile vor fi ocupate de tineri necompromisi”…

  Reply
 6. Daniel

  Facesti cum vreti, dragilor !
  Pentru un hot de buzunare, intrebati cetatenii daca trebuie sa plateasca in fata legii pentru faptele lui ! ?
  Pentru tara si cetatenii onesti ai acesteia, voi avea respect etern, dar pentru aceasta mizerie de stat si pentru institutiile lui, NICIODATA !

  Reply
 7. CHITU MIHAIL-EUGEN

  DA ! Semnez dar trebuie precizat ca bagati MINERIADA DIN IUNIE 90 in aceeasi oala cu asazisa Revolutie care dev fapt a fost lovitura de STAT !!!

  Reply
 8. MIHALACHE LAVINIA NICOLETA

  DA, SUNT DEACORD SA PLATEASCA CU ANI GREI DE INCHISOARE PENTRU TOATE RELELE FACUTE.

  Reply
 9. Mihai Elena

  Sa plateasca cei care sunt vinovati si sa se spuna tot adevarul despre asa zisa revolutie din 1989! Sa se spuna cine a dat ordin sa se traga, cine a tras si cine au fost”teroristii”!

  Reply
 10. Eugen Andriescu

  Pentru tot ce au facut ,astia ar trebui schingiuiti si pus sare ,nu merita omorati,ar fi o onoare pentru ei ,taiati si pus sare .

  Reply
 11. Darie Iulia

  Nu are relevanta sa fie inchisi EI , ci sa li se confisce averile celor care au luat ilicit bunurile romanilor . Se stiu ei care sunt . Trebuiesc depistati de cei in drept Nu sa fie inchisi , doar sa li se taie din venituri ( suplimentare ) si confiscarea averilor .

  Reply
 12. Petrescu Florin

  Așa cum noi , cei de rand , dacă greșim cu ceva plătim, tot așa sa plătească și ei , dacă se dovedește ca au greșit! Legea sa fie pentru toți, nu doar pentru unii !

  Reply
 13. COSTACHE MARICEL

  Vreau ca toti cei responsabili de dezastrul adus Romaniei sa fie trasi la raspundere .Vreau ca statul sa l-e confiste averile facute ilicit de la toti politicienii.

  Reply
 14. Chiti Elena Gabriela

  Să meargă toți la pușcărie , care au greșit față de popor :care au furat , mințit , omorât , care au vândut țara , pe nimic și fac legi pentru ei ……..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *