ActualitatePolitica

SEMNEAZA! Vrei ca Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu sa fie inchisi din cauza revolutiei?. Acestia au ordonat celor 10 mii de mineri sa omoare cu bate!

Dezvaluiri ingrozitoare de la revolutie, acesti trei oamenii au ordonat zecilor de mii de mineri sa omoare tot ce prind in strada, Petre Roman, Ion Iliescu si Virgil Magureanu, au provocat o tragedie ingrozitoare in acel moment, relateaza cyd.ro.

Acest articol s-a produs pentru a distribui romanii sa afle toata lumea adevarul, incat cineva sa formeze o petitie pentru a fi inchisi acesti trei vinovati.

 

„Prezenți joi seară în studioul RomâniaTV, avocatul Lucian Bolcaș și fostul șef al Poliției Române Pavel Abraham au anunțat pentru zilele următoare o lovitură năucitoare a procurorilor.

Mai precis Pavel Abraham a spus că în zilele următoare, procurorii vor face o mișcare spectaculoasă pentru a îngropa scandalul Ghiță, fiind completat de Bolcaș care a specificat că ar fi vorba de dosarul Mineriadei.

Desigur că singura posibilă mișcare spectaculoasă ar fi reținerea lui Ion Iliescu, Petre Roman și a lui Virgil Măgureanu”, dezvăluie Dorina Lascăr în Curentul.

Cei trei sunt acuzați că în perioada 11 — 15 iunie 1990, „au decis, organizat și coordonat un atac generalizat și sistematic, lansat împotriva unei populații civile, respectiv împotriva manifestanților din Piața Universității din București, precum și a populației Capitalei, atac în care au implicat participarea forțelor armate ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naționale, Serviciului Român de Informații, precum și a unui

Așa că Abraham și Bolcaș, bine relaționați în justiție ori au o informație în acest sens, ori cu experiența lor din interiorul sistemului judiciar intuiesc ceea ce va urma.

 

Citeste si...