SEMNEAZA! Vrei ca Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu sa fie inchisi din cauza revolutiei?. Acestia au ordonat celor 10 mii de mineri sa omoare cu bate!


Dezvaluiri ingrozitoare de la revolutie, acesti trei oamenii au ordonat zecilor de mii de mineri sa omoare tot ce prind in strada, Petre Roman, Ion Iliescu si Virgil Magureanu, au provocat o tragedie ingrozitoare in acel moment, relateaza cyd.ro.

Acest articol s-a produs pentru a distribui romanii sa afle toata lumea adevarul, incat cineva sa formeze o petitie pentru a fi inchisi acesti trei vinovati.

 

“Prezenți joi seară în studioul RomâniaTV, avocatul Lucian Bolcaș și fostul șef al Poliției Române Pavel Abraham au anunțat pentru zilele următoare o lovitură năucitoare a procurorilor.

Mai precis Pavel Abraham a spus că în zilele următoare, procurorii vor face o mișcare spectaculoasă pentru a îngropa scandalul Ghiță, fiind completat de Bolcaș care a specificat că ar fi vorba de dosarul Mineriadei.

Desigur că singura posibilă mișcare spectaculoasă ar fi reținerea lui Ion Iliescu, Petre Roman și a lui Virgil Măgureanu”, dezvăluie Dorina Lascăr în Curentul.

Cei trei sunt acuzați că în perioada 11 — 15 iunie 1990, „au decis, organizat și coordonat un atac generalizat și sistematic, lansat împotriva unei populații civile, respectiv împotriva manifestanților din Piața Universității din București, precum și a populației Capitalei, atac în care au implicat participarea forțelor armate ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naționale, Serviciului Român de Informații, precum și a unui

Așa că Abraham și Bolcaș, bine relaționați în justiție ori au o informație în acest sens, ori cu experiența lor din interiorul sistemului judiciar intuiesc ceea ce va urma.

 

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!18 thoughts on “SEMNEAZA! Vrei ca Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu sa fie inchisi din cauza revolutiei?. Acestia au ordonat celor 10 mii de mineri sa omoare cu bate!

 1. Rodica

  Cum, au reușit insfarsit procurorii sa strângă probe?! Atunci sa-i trimita la judecată, judecata in instanță, nu judecată populară, ca de asta platim taxe, sa se ocupe specialiștii!!!

  Reply
 2. Eugen

  Sa fie inchisi intr-o cusca zabrelita si lasati la soare cu apa si mancare dumineca in piata universitatii. Cu poze si toate tradarile de neam. Sa stie toti ca trebuie sa dea socoteala pentru actiunile impotriva poporului roman.

  Reply
 3. iosif enasel

  Au scapat jegurile ROMANIEI, la puscarie golanilor , sa vi se usuce coaiele si limba gunoaielor, ca mult a suferit si mai sufera romanii si stranepotii, din cauza voastra animalelor cu chip de om !!!

  Reply
 4. Popa Ioan

  sigur , ei sint tradatori de neam , ei au pornit distrugera si subminarea economiei Romaniei si sint vinovati pentru maoartea a sute de oameni in asazisa revolutie si dupa ani’90

  Reply
 5. Dorina

  Totul a fost regizata de securitate. Aducetiva aminte ce a spus Marian Munteanu; “” minerii care ma-u snopit in batae aveau mainile curate/fine si erau antrenati””” Procurorul general al Armatei care a instrumentat dosarul revolutiei, a spus; “” in 89″ revolutia a fost o regie a securitatii militare pentru caderea lui Ceausescu, masele a fost usor de manipulat pe fondul neajunsurilor”” si etc-uri. Ministrul de dupa 89′ Magureanu, a mai spus; “” nu este nevoie de reforma in securitate, toti ofiterii se vor pensiona si locurile vor fi ocupate de tineri necompromisi”…

  Reply
 6. Daniel

  Facesti cum vreti, dragilor !
  Pentru un hot de buzunare, intrebati cetatenii daca trebuie sa plateasca in fata legii pentru faptele lui ! ?
  Pentru tara si cetatenii onesti ai acesteia, voi avea respect etern, dar pentru aceasta mizerie de stat si pentru institutiile lui, NICIODATA !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.