Scitech

Seria OnePlus 8 excelează în testele ecranului DisplayMate, rivală cu Galaxy S20 Ultra

Seria OnePlus 8 excelează în testele ecranului DisplayMate, rivală cu Galaxy S20 Ultra
Seria OnePlus 8 excelează în testele ecranului DisplayMate, rivală cu Galaxy S20 Ultra

Lineup-ul OnePlus 8 nu ajunge de aproape două săptămâni, dar deja se pare că ar putea avea unele dintre cele mai bune afișaje de telefon văzute vreodată pe smartphone-uri și ar putea să bată, sau cel puțin rival, pe Galaxy excelent.

Ecranul lui S20 Ultra.
DisplayMate a pus mâna pe navele naționale viitoare ale OnePlus și a efectuat obișnuitele sale teste de calitate a ecranului.

Telefoanele OnePlus 8 au setat sau au potrivit mai mult de zece înregistrări de performanță a afișajului pentru smartphone-uri, incluzând precizia culorii, contrastul imaginii, luminozitatea afișajului și reflectarea ecranului și au fost marcate drept „indistinguibile vizual din perfect” în patru categorii.

OnePlus 8 Pro a reușit să atingă un număr masiv de 1.009 nits atunci când este setat la luminozitate automată, sub lumină ambientală ridicată și când 50% din panou arată o imagine.
Ca și Galaxy S20 Ultra, seria OnePlus 8 a obținut cel mai mare rating A + al DisplayMate, deși dispozitivul Samsung a primit premiul „indistinguibil din punct de vedere vizual de la perfect” în mai multe categorii – cinci.

După cum a menționat PCMag , OnePlus 8 Pro are un ecran OLED de înaltă rezoluție „2K +”, în timp ce OnePlus 8 (poate exista și OnePlus 8 Lite) pare a fi de 1080p. Cel puțin unul dintre modele va avea un display de 120Hz, care este folosit și în seria Galaxy S20.

„În urma afișării fluide QHD + 90Hz a OnePlus 7 Pro, am colaborat din nou cu Samsung Display„, a declarat CEO-ul OnePlus, Pete Lau. „De data aceasta împingem rata de reîmprospătare la 120Hz, de două ori mai mare decât cea a afișajelor principale de 60Hz. În plus, am adăugat îmbunătățiri în ceea ce privește redarea video cea mai ușoară datorită tehnologiei MEMC, cea mai autentică culoare de pe orice smartphone și luminozitate ridicată. controale.“

Seria de smartphone-uri OnePlus 8 va fi anunțată pe 14 aprilie.

Citeste si...